Agrárt bírod? Akkor ez a te hiénád – 3. felvonás

2016.01.18. 14:47
23 hozzászólás

Harmadik fordulójához érkezett axiálos hinéasorozatunk. A hat napig tartó koncosztásban napi négy jegyet lehet nyerni a január 27-30-ai Agrárgépshowra (és Agromashexpóra, mindenféle kiállításokra – részletek lent). A jegyeket csokorban adjuk, a győztes mindent visz, elvégre ez egy tipikus családi program. 

Mi lesz ez a sok agrárshow?

Bő egy hét múlva indul az ország agráripari csúcsrendezvénye a Hungexpón. A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piaci szereplők színe-java megjelenik január 27 és 30 között az AgrárgépShow-n. A forgalmazók nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) újdonságait mutatják be, köztük több Hannoverben díjazott gépet.

Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztikahármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában széles választékot mutat be. A vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is sok kiállító jelenik meg.

Ha érdekelnek az agrárszakma minden ágának újdonságai, akkor ez a te programod lesz. Lesznek emellett szőlészeti-, kert- és pincészeti kiállítók, de akit a részletes program érdekel, az itt találja.

A mai feladat: írj egyversszakos verset kedvenc traktorodról. Kikötés csupán annyi, hogy szerepeljen benne a traktor gyártmánya – semmi több. A verseket ide, a poszt kommentfalára várjuk, beküldési határidő ma este 22:00.