A húszéves francia és a megbízhatóság nem összeférhetetlen

Heti merítés

2016.02.21. 10:04
81 hozzászólás

20 éves francia és a megbízhatóság nem összeférhetetlen

A két év alatt kb 50 000 km-t tekertem bele és egyszer sem hagyott ott az úton, télen is tökéletesen indul. Igaz, köszönhető annak is, hogy időben költök rá, és nem várom meg a probléma felbukkanását.

A kis Lóri

Negatívumként az alkatrészeket említhetném. Elhelyezkedésük tipikusan franciás, némelyikhez nehéz hozzáférni (légszűrőcserére is szerelőhöz kell vinnem), a kacskaringós megoldásokat se szeretik a szerelők.

Amerikai szépség

Lehet kicsit elfogult leszek. 2003-ban adtam el, ma pedig 2016 februárjában járunk. Az emlékek nem koptak meg. Élénken emlékszem az együtt töltött napok minden percére.

Imádott rotyogós z18xe

Egész kicsi korom óta Opelbuzi vagyok, így más márka nem is jöhetett szóba. Böngészgettem a netet, először Astra Coupékat néztem, aztán néhány autó megtekintése után rá kellett jönnöm, hogy bármennyire is lehidalok a formájától, a jó állapotú Bertonék drágábbak, mint amennyit én megengedhetek magamnak. 

5 év 0 igazi hibával

Az első ami feltűnt, az a színe volt. Taxisárga, színre fújt lökhárítókkal. A második ami feltűnt, az volt, hogy az autó nem indult.