Nagy test, nagy élvezet

Heti merítés

2016.04.17. 14:53
38 hozzászólás

Busz, a javából

Az autó külsejét nem kell túlragozni: Ez egy busz. De nem akármilyen!!! Valahogy megpróbálták a formába passzírozni a sportosságot, némi eleganciát, de a méretei alapján ez egy igazi családi autó. (végül is ezért vettük).

Drágán utazó

Szerettem az elektromos tolóajtót és csomagtérajtót, jó móka volt megállni bevásárlóközpont parkolójában és demonstrálni a motoros nyitást. Nagy haszna, hogy már közelítve a kocsihoz, gombnyomás és kinyílt az ajtó, már csak pakolni kellett.

Nagy test, nagy élvezet – franciásan

A kép csak illusztráció
A kép csak illusztráció

A hibaüzenetek számát csökkenthették volna… Ahogy egy szaki mondta: ebbe az autóba az időjárás előrejelzésen kívül gyakorlatilag minden bele van programozva. 

Tartósteszt? Mondhatjuk...

A kép csak illusztráció
A kép csak illusztráció

Az utolsó 100 000 km-en (hehe) már lenyugodtam és nem akartam mindenkinek megmutatni, hogy hol a helye az autópályán, így az átlagfogyasztásom is lement szépen 8,2-re. A feleségem továbbra is 7,x-szel megy vele - nem értem, hogy csinálja :-). 

Az utazó

Egy akár 7 személy szállítására is alkalmas családi használatú verdát szerettem volna bitorolni, ami –szükség esetén- egy trailert is el tud cibálni.