2016.04.24. 08:51
56 hozzászólás

Wackor Miki mókatára

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Fék szinkron pusztulat: a féktárcsa és a fékbetétek egyszerre fonnyadnak el mint babakék, középkonzol színű virágocskák a lenyugvó Nap fényétől vörösre festett tehénszarban. Ez nagyon szép teljesítmény a fékbetéttől és messze nem olyan szép teljesítmény a féktárcsáktól.

Szopóroller BiTurbó (DeLuxe kivitel)

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Autó nélkül autót nézni a szopás négyzete, így egy felesleges dublini kiruccanás után maradtak a helyi darabok. Mind a kettő...

Az autó, ami megváltoztatta az olasz autók iránti előítéletemet

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az autó hibáival együtt lehet élni, olcsó fenntarthatósága kompenzálja azokat. Valahogy megszerettem az autót és már nincsenek ellenérzéseim az olasz autókkal kapcsolatban. 

A Melák

Sajnos már szét volt rohadva, amikor mi megvettük 2007-ben. 1990-es, facelift előtti, vagyis nagylámpás példány volt. Vicces volt látni rajta, hogy 97.000 km van benne, de a vásárláskor kiderült, hogy ezen még öt számjegyű a km állást jelző számláló. ki tudja, hányszor fordult már át, mire hozzánk ért?

Szerelem, de csak még a kiterjesztett garancia tart

Miután megvettem kezdtem el ismerkedni másik volvósokkal és azt kell mondjam, hogy már most készülök a várható EGR-szelep cserére, horrorisztikus kuplung javításra, turbó cserére stbstb...