Szopórollered van? Örülj!

Heti merítés

2016.05.01. 10:18
41 hozzászólás

Tűzkeresztség - a feltámasztandó dekadens

Mivel zöldfülűként nem ismertem még a típushibákat és a trükköket, eléggé beleválasztottam. Ráadásul a gumis használt téli gumijait vettem meg, miközben újakra is lett volna pénzem (korrektebb forrásból). Emiatt egyszer majdnem összetörtem magam az M0-n.

A szerethető igénytelenség csodája

Nem ajánlom annak, akinek a forma fontosabb, mint a praktikum. Ha a kis fogyasztás nem szempont, ellenben a menetdinamika igen, akkor inkább mást érdemes keresni. 

Csak fenntartásokkal: a nepperűző tuti tippjéről őszintén!

A műszerfal alatti polcok tényleg minden nőből a raktározási vágy maximumát hozzák elő, de az első kanyarnál hamar belátják, hogy túl keskeny, alacsony a perem és olyan sima a műanyag, hogy bármi kirepül onnan.

Véletlen szerencse

Az autóvásárlás tudományos módszereiről épp eleget olvashatunk itt a Totalcar oldalain. De persze a kiválasztás tudományos alapossága a gyakorlatban ritkán jön össze.

Szopórollered van? Örülj!

Találtam egy esztétikailag épnek tűnő példányt, ami az utóbbi egy évben állt. Elmentem, megnéztem, kipróbáltam és habozás nélkül megvettem a bérletemet arra a bizonyos orális élvezeteket halmozó tömegközlekedési eszközre.