Ragyogó arc, lázasan csillogó tekintet...

2016.05.24. 14:07
12 hozzászólás

Mindig készítek be valami olvasnivalót oda, ahol az embert nyugton hagyják olvasni, és most az 1996-os Autókatalógus is bekerült. Aztán egyik reggel majdnem lefordultam a fajanszról, amikor megláttam ezt a hirdetést. Nem akarom lelőni a poént, ez csak az egész oldalas reklám első fele, de milyen típust hirdethet?

Vajon melyik autóra ismerünk rá ebből a személyleírásból? (megfejtés legalul)

Annak érdekében, hogy ne látsszon rögtön a megfejtés, íme az Autókatalógus 1996-os címlapja, amelyet valaha az szép emlékű Motor-Presse Budapest adott ki. Még ma is könny szökik a szemünkbe Csikóssal, akivel együtt éjszakáztunk, hogy a katalógus későbbi évjáratai elkészüljenek. Bár a német kiadó megszűnt, egyik autós lapja, az Autó Magazin még tovább él, de az Autókatalógust már nem adja ki a liszenszet birtokló Centrál Média. Hát így múlik el a világ dicsősége, pedig hányan kapták ezt karácsonyra. 

 

És akkor fanfárok: a hirdetés tárgya az Opel Astra F, és feltűnően nem a GSI. Érzed, ahogy megemelkedett a pulzusod? Hihetetlenül hangzik, de íme a komplett hirdetés. Magyarország tényleg a szabadság földje, bárki alapíthat kreatív ügynökséget, jó szórakozást a teljes szöveg végigolvasásához. Akinek meg F Astrája van, kérem simítsa végig a karosszériát, és számoljon be az élményekről.