A hét kommentje

2016.06.17. 13:41
77 hozzászólás

Minden héten keletkezik legalább egy alapos okunk a Totalcar kommentelői előtti főhajtásra. Ezúttal a kedden, Blöffadatokkal a kilométeróra-csalás ellen címmel megjelent véleménycikkem alatt bukkant fel az olvasói zsenialitás. A cikk arról szólt, hogy miközben évek óta pontosan tudható, melyek a leggyakoribb csalási formák a magyar használtautó-piacon, nem látszik a megoldás és a helyzeten nem sokat változtat, hogy a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, hátterében minden fontos minisztériummal és a rendőrséggel, kampányt indít. Ha a lemaradtak a cikkről, a képernyő jobboldalán rákattintva olvashatják el, ha pedig a lakossági összefoglalót választják, görgessenek tovább. 

Összefoglalva, ha jól értem, így jutok használt autóhoz: 

-elviszem márkaszervizbe átvizsgáltatni, ahol nem árulják el, mi volt a múltja 
-elviszem eredetvizsgára, nehogy lopott legyen, de attól még lehet lopott 
-lekérdezem, nincs- e visszatekerve az órája, de attól még lehet visszatekert 
-elviszem műszaki vizsgára, hogy üzembiztos legyen, de attól, hogy friss műszaki van rajta még lehet életveszélyes állapotban az autóm 
-azért, hogy ne b@sszanak át a használtautó vásárláskor, létrehoztak egy olyan szervezetet amelyet egy olyan ember neve fémjelez akinek az az érdeke, hogy ne használt autót vegyek, hanem újat. 
Thenkkkkkkk júúúúú.......