2016.09.25. 11:27
40 hozzászólás

Élet félmillión túl

68066

Bár nem vagyok szerelő, sok mindent meg tudtam rajta javítani házilag (esetenként némi youtube-os segítséggel). Felhajtott középső üléssel egy ember keresztben simán elalszik benne. 

Soha többé - semmilyen más autót!

A kép illusztráció!
A kép illusztráció!

Mindig szerettem volna egy igazi nagyvasat, egy "vényócas" amerikai terepjárót. Egy szögletes, nem műanyag-lökhárítós, létraalvázas szörnyet, nagy, karfás fotelekkel. 

A nagy Törzsfőnök

31297

Ami némileg csalódás volt a nagy torzsfőnökkel kapcsolatban talán az hogy 4 ezres motorja (190 LE) kicsit gyengének mondható karosszériájához képest (vezettem 4.7-es változatot belőle)

Jó lenne, ha jó lenne. És JÓ lett!!!

A kép illusztráció!
A kép illusztráció!

Az autó szuper lenne, ha nem lenne állandóan rossz.Hosszabb útra menni vele nem ajánlott. Nem bírja sokáig, valami biztos elromlik. Leginkább az elektronika! 

Jó autó, rossz szerviz

A kép illusztráció!
A kép illusztráció!

Előző autóm is ML volt, de a válásom miatt gyorsan meg kellett szabadulnom tőle. Akkor azt hittem azért buktam annyira sokat az autón, mert siettem az eladásával. A második után tudom, hogy hatalmas értékvesztő a típus.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.