Az autószerelő autója

2016.11.06. 09:54
76 hozzászólás

A legjobb autó, sose lesz még egy hozzá hasonló

68284

Egy igazi városi alacsony fogyasztású és fenntarthatóságú hű társ amiben csak benzin legyen meg az aksiban annyi hogy beinduljon...

Több, mint egy autó

68290

Ház, család, gyerekek, munka, és az ehhez kapcsolódó logisztika mindig felülírta azt az - egyébként fiatal korom óta - fennálló vágyat, miszerint birtokolhassak olyan autót, aminek formája és paraméterei nincsenek alárendelve a gazdaságosság, és a praktikum oltárán

Alázó gyufásdoboz

68272

Autószerelő létemre sose voltam híve az új autó vásárlásnak. Volt is egy régi Citroen AX-em amit magam szereltem, de sajnos kezdtem megunni hogy szinte minden hétvégén alatta vagyok, így gondolkodtam egy másik autó beszerzésén.

Matild a makrancos hölgy

68248

Az első pár hónap után jellegzetes surrogó hangot hallatott, mint kiderült az előző tulaj elhanyagolta az olajcserét, így szinte már kátrány volt szegény motorban. 

A túlsúlyos

68242

Nehéz és úgy is viselkedik az úton. Kanyarokban nem túl bizalomgerjesztő, hála a "zseniális" laprugós megoldásnak (főleg megrakva), pattog a festés, úgy hallom ez VW sajátosság.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.