E46, a pénztemető rozsdaboglya

2016.11.13. 10:05
57 hozzászólás

Pénztemető rozsdaboglya

67113

A tulaj szerint cserélve volt "valami az első lengőkaroknál", ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy a tíz éves kocsin én nyekkentettem meg először a csavarokat, mert az alumínium lengőkarokon még rajta volt a nullkilométeresen ráfújt alvázvédő.

Irány Gibraltár!

65306

A legutóbbi úton GPS szerint megvolt a 158 km/h (óra szerint úgy láttam 165), mert a forgalmi helyzet ezt kívánta. Eddig a pontig szépen gyorsult, stabil a pályán, oldalszél, kamionok nem lengetik be a karosszériát, nem kell különösen izgulni ennél a sebességnél sem.

Nekem bevált!

Szerintem ez a forma klasszikus lesz és értékálló, már amennyire egy autó az lehet. A parkolóban álló kocsik közt is büszke jelenség, Passatok, ötös bömösök közt sincs elveszve. 

Véletlen jó döntés

68244

Bárkinek ajánlom, akinek nincs szüksége nagy utazóautóra és nem vw-féle bunkerfeeling mániás, mert az nagyon nincs benne.

Lusta és vedel

37609

Sajnos a városi közlekedést, a dugókban való araszolást nem szereti, ilyenkor hamar kigyullad (főleg induláskor, hidegebb időben) a hibás működést jelző lámpa. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.