Öreg prémiumot akarsz? Drága lesz

2016.11.20. 10:30
101 hozzászólás

Valóra vált álom

59882

Télen nagyon jó a keménytető, csendesebb, jobb a hőérzet. 2016 októberben raktam bele új aksit, javítani való továbbra sincs rajta.

Feltámadó főnix

Másnap elmentem megnézni... esztétikusan szép megkímélt állapotban volt. A tulaja nem sokat törődött vele motorikusan, néha kapott valami no name márkájú olajat, fékeknél vas a vason csúszott stb... nem számított neki semmi csak menjen. Gondolom üzemanyagból is a legalját kapta, mert a visszajelző kiírta, hogy víz van a tartályban. 

Feszes youngtimer

68367

A fenntartása kurva drága. Az elmúlt 10 év saját és haveri tapasztalatai alapján azt kell mondanom, hogy tök mindegy hogy fiatal vagy idős prémiumautód van, az évi 5-800.000 forint simán rámegy. Ha jó, akkor az állapot fenntartására, ha meg szar, akkor azért.

Motorpótló

Meg is kérdezte a feleségem többször is, hogy minek egy kabrió, a válasz az volt, hogy "csak". 

Gina - az újhullámos menedzser még mindig bizonyít

Magam részéről 192 cm magas, 90 kg körüli ember vagyok, nem férek el akármiben kényelmesen. Ezért elsődleges volt, hogy a "fókában" lehet ülésmagasságot és kormánymagasságot+mélységet állítani. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.