Tipikus német "roncsimport"

2016.11.27. 10:23
40 hozzászólás

Elegáns sleeper

Egyszer, mikor egy barátom garázsánál jártam, megpillantottam a susnyában valami ismerős formát. Jé, ez pont olyan mint az enyém, csak 20 kiló dzsuva alatt. Szerencsétlen autó egy kb 30°os rézsűre állítva a térdig érő fűben az út mellett, egy db német rendszámmal a seggén. Elég volt egyszer körbejárni, hogy beindítsa azokat a folyamatokat, amitől a férfiembernek dudorodik. 

Rönike, a kis imádni való fürge

68380

Vannak kb félévente becsípődéseim, ilyenkor rákívánok bizonyos típusú autókra, a szögletes young/oldtimerek régóta tetszettek. Kigondoltam, hogy nekem kell egy kis szögletes csettegő, lehetőleg nagyon pici.

Svéd különc

A fővárosban nem volt szükségem autóra, mivel szinte minden engem érintő dolgot elértem a belvárosban (egyetem, munkahely, albérlet), így a BKV-t használtam, de vidéken sokkal problémásabb a tömegközlekedés, főleg, ha a külvárosban lakik az ember.

Hosszú lesz...

Szóval az autó tipikus német "roncs import". Frankfurtból hoztam, második, autószerelő tulajtól, számlákkal igazolt, végig vezetett szervizkönyvvel. Ilyen patent autóm még nem volt.

Kis bordó francia

Apám használtan vette a 90-es évek közepén. Nálunk csaknem 20 éven át rendületlenül ketyegett, teljesen megbízható volt, a megtett bő 300 000 km nem hatotta meg