Mohó Hiéna 2016: Jarno finn apósának a holland nagybátyja...

2016.12.20. 17:28
18 hozzászólás

Ezt a koncot nem adjuk olcsón, igazi kemény logikai feladványt találtunk ki. Emlékeznek Guld kolléga zseniális cikkére, amitől a finn belterjességre érzékeny olvasók két perc után fejfájást kaptak? Segítsenek megfejteni minden idők legzavarosabb képaláját.

csalad

Képalá: A depóban feltűnt egy göndör hajú holland, aprócska fiúval a babakocsiban. A holland neve Jarno, Saarinen után, a régi fotón pedig épp ő csücsül Jarno Saarinen karjaiban, akivel szülei baráti viszonyban voltak. A másikon pedig a holland Jarno látható, akinek gyermekét a néhai Jarno testvére, Jari tartja a karjaiban. Azt hiszem talán ez volt a hétvége legmegkapóbb pillanata, Kallio vasúti sínes ugrását leszámítva.

A feladat nem könnyű: számozd be a szereplőket a képen, és írd oda, hogy ki kicsoda. Ki a Jarno, ki a holland Jarno, ki lehet az eredeti Jarno testvére, ki a rossebb az a Jari, van-e holland Jari? A Száz év magány családfája ehhez képest óvodás kifestőkönyv. Aki a két kép legtöbb szereplőjét a legpontosabban be tudja azonosítani, az viheti a kívánatos koncot.

IMG 2468

A konc pedig: egy fasza toyotás táska, vízhatlan belsővel – taknyos motoros csizmáknak tökéletes. Plusz egy helyes kis suzukis bögre. Határidő nincs, az első helyes válasz beküldője nyer. Mindenki egy válasszal nevezhet, a megfejtéseket alulra, hozzászólásban (lehetőleg csatolt képpel) várjuk. 

Nagyban zúz az idei karácsonyi hiéna-szórás. Itt találod egy helyre gyűjtve mindet.