Minőségre többet vártam

2017.02.05. 09:51
85 hozzászólás

Estoril kék ég

68743

Azt hiszem csapdában vagyunk vele. Ha csak leülök és nézegetem, tudom, hogy sosem fogom eladni. Gyönyörű és teljesen haszontalan, a racionalitásnak egy szikráját sem tartalmazza és imádjuk.

Ügyes törpe

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Tegnap reggel országos ónos esőben Farkasgyepűre kellett mennem. Torlódott elakadók miatt kétszer nem az úton, hanem mellette. Nem biztos, hogy a pickuppal is sikerült volna.

Szaabadság. Szeretem?

68735

Összességében az autó jó, de nem hozta azt, amit vártam tőle. Szerintem nem elég minőségi. A műbőrkárpit kirepedezik 95 ezer kilométernél, a műszerfal ciripel, beazonosíthatatlan zörgések képesek érkezni effektíve bárhonnan. 

A "Kis" Defi

68745

Lehetne szidni a fűtést meg a kényelmet, de aki tudja mire számítson, és ilyet szeretne, az nincs meglepődve. 

Merkátor, Örök mint a szegénység :) Egy megbízató lomha társ

Egy autószerelő barátom kitalálta, hogy hozzunk be autót külföldről. Volt egy kis megtakarított pénzem, hát miért is ne. Németországba indultunk, de végül München helyett valahogy Graz-ban kötöttünk ki. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.