Féltem tőle, de kiszolgált 18 évig

2017.02.19. 10:25
64 hozzászólás

Almi, első autónk

68789

Amikor autót néztünk, sokféle autó képben volt, végül azt vettük ami a közelben elérhető volt. Az előző gazdája már eladás előtt nem akart rákölteni, emiatt kellett rákölteni (0-ra kopott tárcsák, betétek, elhasznált 6-7 éves akku, és tipikusnak mondható majdnem üres tank). 

Hiányos fogazatú, kissé pállott szájú ajándék táltos

68775

Egy haverom, aki vagy csekély üzleti érzékkel, vagy kiváló helyzetmegoldó képességgel rendezett (az olasz és a német tábor majd ezt rendezett keretek között valami kies erdőszélen eldönti), felajánlotta nekem az autót eleinte pénzért, aztán ajándékba.

Féltem tőle! De jól kibírta 18 évig.

66135

Most volt műszakin, (két első gumi fékcsövet cseréltem) azt mondta a vizsgabiztos: El ne adja, mert csak az járhat jól, aki megveszi!

Misu. A szerethető mindenes

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A váltó útja nem túl hosszú, de megszokást igényel, eleinte előfordult, hogy "elváltottam magam", vagy harmadikkal indultam...volna. 

A kiváló táltos

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Nos, az autót Svájcban vásároltuk, lábon hoztuk haza. A központi zár jeladó hibáján és néhány garázsban parkolás okozta külsérelmi nyomoktól eltekintve az autó hibátlan volt. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.