Mazohisták álma, állandó szopóroller

2017.02.26. 09:01
68 hozzászólás

Munkahely-megőrzés

68821

Ma azt mondanánk rá hogy fapados, semmi kényelmi berendezés, semmi elektronikus segédlet, de az ember azért nem bánja, mert nem autópályán használja, és tudta, hogy mire választja ezt az autót.

Mazochisták álma, állandó szopóroller

68803

Zöldség-Gyümölcs szállításra használtuk, írhatnám, hogy szigorúan forgalmi szerinti terheléssel, és nem is lódítanék vele nagyot, mert sokkal többet nem is bírt volna. 104 láda paprika, és már ült is, ez kb 15q.

Problémás eset

68783

Mikor beleültem rögtön tapasztaltam hogy a beltér zörög gyenge és füstöl. Mondjuk színültig volt pakolva mindenféle szarral. Ez még az első eredeti 1.3s motor volt. 

A legjobb főnök....!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Azt vettem észre, hogy mindig ment a harc, hogy ki mehessen a Transittal, pedig az alapmotoros (85Le) volt és igen leharcolt. Apropó a Transit eljárt 8 literrel, a Dynák sosem tudtak 12 l alatt enni.

Józan választás

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Hátrányok: gyakorlatilag semmi. Nem hagyott cserben soha, nem kellett trélerezni. A teljesítmény nekem elég, nem akarok versenyezni, amúgy kellemesen nyomatékos

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.