Meguntam a toldozgatást, ennyi volt

2017.03.12. 11:19
34 hozzászólás

Újrahasznosított Ferrari, a legjobb választás ;)

68837

Rengeteg Iveco-t megnéztünk, sajnos a legtöbb gyalázatos állapotban volt, persze a hirdetésben leírva mindegyik patika, megbízható, kulturált autónak volt feltüntetve, és telefonon is csak jókat mondtak róla. Így mire megtaláltuk azt amelyikben megláttuk a lehetőséget, nagyjából 2000 km-t "zarándokoltunk" az országban, és kb 15 autót néztünk meg előtte.

Letagadhat pár évet

68873

A lista közel minden eleme stimmel: 10 évnél idősebb, német, neppertől vásárolt, látványos extrákkal felszerelt, korához képest alacsony futásteljesítménnyel hirdetett, stb... 

Még mindig megy! - A történet vége

68877

Harmincadik életévét betöltve leállt a további toldozgatás, ilyenkor már egy vagyont lehetne a kasztnira költeni, tehát mi sem természetesebb mint hogy a vén kombi Camry elment Afrikába, Nigériába ahol még ki tudja hány év, és mi minden vár rá.

Diszkont sportkocsi

68883

Az biztos, hogy három dolog hiányzik az NB-s MX5-ösökből:

  • a hely
  • az erő
  • az acél egyre inkább 

Az unalmas tökéletes

68857

Hamarosan nyélbe is ütöttük az üzletet, persze aznap reggel, még átadás előtt dobott egy ABS hibát, jeladó csere, ha már ott jártak, kicserélték a fékbetéteket is elől, a felmerülő költségeket feleztük, korrekt hozzáállás.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.