Szavazz értünk! Neveztünk a Kergetőkocsival egy nemzetközi versenyre

2017.03.18. 10:07
8 hozzászólás

Drága barátaink, nézők, olvasók, ventilátorok! Sose kérünk tőletek ilyesmit, de most eljött az idő, hogy a segítségetekért kiáltsunk: kérlek szavazzatok az OMG Visuals szédítő polihisztorának, Szeljak Györgynek arra a nemzetközi pályázatra beadott videójára, ahol a dicsőség mellett olyan forgatási eszközöket nyerhet csapata, melyektől szebb lesz a Totalcar TV, mint egy Bugatti Atlantic a portofinói naplementében két chianti után.

Ezen a linken megtekinthető a videó, amely megmutatja, hogyan jutottak az OMG egykor semmihez sem értő tagjai egészen odáig, hogy saját kezükkel tervezzenek és építsék meg a Kamerás Kergetőkocsit, gyártsanak hozzá elektronikát és programozzanak hozzá szoftvereket.

A folyamat rendkívül hosszú és áldozatos volt, kérlek koronázzátok meg azzal, hogy a videó melletti VOTE gombbal szavaztok, miután ide kattintotok: http://woobox.com/chfqis/gallery/v88azC5yblY

Nagyon köszönjük!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.