AMTS-hiéna: vers a Veyronhoz

2017.03.22. 10:48 Módosítva: 2017.03.22. 10:48
35 hozzászólás

Hétvégén újra Automobil és Tuning Show (AMTS) a Hungexpón. A hazai autótuner-kultúra nagy éves összeborulására a Totalcar két előadással készül: szombaton 10 órától a közlekedési hatóság két szakértője, Mikulás Róbert és Siska Zoltán ad elő Tuning és műszaki vizsga? címen az A-pavilon nagyszínpadán, vasárnap pedig két motorfejlesztő zseni,  Havassy Péter és Dr. Hanula Barna Hogyan készül a tuningmotor? előadását nézheted meg 10 óra 30 perctől ugyanott, ha kimész a show-ra. Sőt, ha most nyersz, az egész show-t megnézheted ingyen.  

20160320 164626 v

A feladat: Írj egy nyolcsoros verset keresztrímmel, amiben szerepelnek a következő szavak: Lada, Veyron, Hanula, Havassy. A verset a poszt alá, kommentben várjuk. 

Két páros jegyért megy a játék, a határidő ma (22-e) 22:00. A jegyek a helyszínen átvehetőek, ehhez csupán nevet és személyiigazolvány-számot kérünk a nyertesektől.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.