Ezt nézd végig!

2017.04.11. 15:02
13 hozzászólás

Mindenek előtt: tessék megnyomni a lejátszás gombot, és türelmesen végignézni, ahogy lépésről lépésre felépül az őrület.

Megnéztem a videót, és a felkiáltás után mehettem letakarítani a zoknimat. A bokámra piszkításnak több oka is van. Egyrészről nem tudom elhinni, hogy a büdös fenébe lehet egy ekkora autóban annyi erő, hogy csípőből lehessen vele hátraszaltózni. Aztán az is elképesztő, hogyan lehet egy ekkora autó futómű elemeit úgy megcsinálni, hogy ne törjön szilánkokra egy egykerékre érkezős ugratás után. Aztán lehet kicsit álmélkodni, hogyan tudnak akkora féket rakni rá, hogy a fékkel és gázzal játszva meg lehessen tartani éppen átbillenési ponton ezt a monstrumot. És aztán ugyanezt egyetlen keréken. Ugyanaz más szögből: Ez egy yt videó:

És amikor a technikán eleget hüledeztünk, jusson eszünkbe: ebben ott középen ott ül egy ember (bizonyos Ryan Anderson), egy hús vér humanoid, akinek már rég minden külső és belső alkatrésze le kellett volna, hogy szakadjon az ilyen dobálástól, rángatástól. Mert rádió távirányítású monster truckokkal tényleg egészen elképesztő dolgokat lehet csinálni. Kicsit olyan, mint ha lenne egy olyan gomb is a gázkar mellett, amivel a fizikát lehet kikapcsolni. De ott békésen áll az ember a kisautó mellett és gépészkedik a gombokkal, nem számít, hogy a truck épp háromszázhatvanfokot fordult a tengelye körül bármilyen irányba. Itt meg benne ül a sofőr, akinek nem elég, hogy épp személyesen Newton akarja letépni a fejét, a máját, a karjait, de tán még a heréit is, neki közben figyelnie kell a pályára, az autóra, és úgy vezetni, ahogy azt a videón láttuk. És akkor a végére még itt ez a fazon, aki bukfencezett a levegőben a monster truckjával – előrefelé!