Heti merítés – Ez olyan luxus, amit ti nem érthettek!

2017.09.03. 09:20
55 hozzászólás

Ez olyan luxus, amit Ti nem érthettek!

Ez a típus a régi Swiftek közül az egyik legmagasabban felszerelt példány, egyedül a klíma és az ülésfűtés hiányzik belőle. Utóbbit viszont csak az Észak-Európai piacra szállították.

A száguldó Birodalmi Lépegető

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Azok az ismerőseim, akik fikázták eleinte az autót, hülyének néztek, hogy erre pénzt adtam ki, amikor beültek a kocsiba, mind kifeszített gerinccel sikoltoztak jobb egyen, hogy ilyen nincs!

Nem baj

66721

A gumiharmonikáról viszont annyi kiderült, hogy külön nem lehet kapni, a vezetékköteg része, így viszont mindenestül alig néhány tízezer forint az ára, úgyhogy ez a téma még további megfontolásokat igényelt. Azóta végre megtaláltam a másik oldalon lévő ugyanolyan gumiharmonikát külön alkatrészként...

Megéri?

A kép illusztráció
A kép illusztráció

2015 nyarán döntöttem el, hogy nekem bizony ilyen autóm lesz. Nagy meglepődéssel fogadtam, hogy használtan semmi áruk ezeknek az autóknak. Akkor már tudtam, hogy Wankel van az autóban, de hogy ez mit is jelent pontosan, arról fogalmam sem volt.

Hétpróbás konzumhölgy

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Fiatal voltam, mikor megvettük, nem nagyon szólhattam bele a fontos dolgokba, így esett meg, hogy felmenőim hanyagságából megvásárlás után nem lett lecserélve az olaj, és a meglévővel is még 25 ezret ment a kocsi.