Prémium szintű átverés

Heti merítés

2017.11.12. 10:10
41 hozzászólás

Hűséges, megbízható társ a mindennapokban

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Összesen 1db izzót kellett benne cserélni a 12 év alatt. Ezen kívül semmi! Éves szerviz szakszervizben és benzin. Fájó szívvel adtam el, mert már nem volt rá szükség.

Prémium szintű átverés

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az értékesítés oldala parádés, mindenféle kedvezményekkel és kiváló marketingszöveggel adják a Vignale modelleket, mely a későbbi leírásokból látszóan egyáltalán nem prémium modell. 

"Pacal" - avagy van aki imádja, van aki ki nem állhatja

69755

Az első autó, szerelem volt első látásra :). Habár még nincsen családom egy olyan kupét szerettem volna, amiben akár 4 ember is kényelmesen elfér, akár hosszabb úton is és elfogadható méretű a csomagtartója.

Sárga dögös bogár

69765

A korábbi 1982-es Minimhez nem érdemes hasonlítani, az egy rakás xar volt ehhez képest, ez már azért közelít a prémium kategóriához.

A bölcsek kövére

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Ami a menetteljesítményét illeti, sosem volt problémám. Nagyon jól megy. Nem vesz tudomást a benne ülő személyek számáról vagy a csomagtartó tartalmáról.

Korábbi merítések

Bármi mást, csak ezt ne...
Nem voltak irreális igényeink, elképzeléseink, aztán az első problémával egyből az autó átvételekor kellett szembesülnünk.
Az igazi hibrid élményautó egy Chrysler?
Jégverten, néhol lakkhibás kasztnival, a két hátsó íven minimális pörsenéssel, lógó belső térrel vettem, aztán nagyon megszerettem.