Fillérek szexuális molesztálásának legjobb eszköze

Heti merítés

2017.12.24. 14:14
51 hozzászólás

A halottaskocsi

69901

Akinek nem volt Saabja nem is érti azt a furcsa érzést, hogy ez egy Saab, mintha valami tartást adna az embernek. Mindig is benzinpárti voltam/vagyok de megláttam és tudtam, hogy ő az én következő autóm.

Egy újabb Francia de nem az utolsó!

69905

Mivel a családban már megfordult pár Renault és megbízható - hozzáértő szerelőnk van akihez jómagam már 4. éve hordom az autóimat, kézenfekvő volt, hogy az egyszerűség kedvéért és mert szeretem a márkát, a következő is Laguna lesz. 

Hugó, a hűséges jóbarát. Szívemben ragadtál :)

A kép illusztráció
A kép illusztráció

25 éves koromban már muszáj volt a főiskola után valahogy mobilissá válni, és a formája nagyon tetszett, és a márka is szimpatikus volt. Azt sajnálom, hogy nem egy Octáviát vettem, de ahhoz kicsit még gyűjteni kellett volna.

Fillérek szexuális molesztálásának legjobb eszköze

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Kezdődött az egész azzal, hogy szegény és hűséges S-Maxunk a napi 40 kilométeres, nagyrészt városi szaladgálásra 8 év után azt mondta, hogy "édes anyukád vajon hogy érzi magát...?". Manifesztálódott ez egy közel 500e Ft-os szervizszámlában, EGR szelep, kuplung szerkezet, turbó és hasonlók kapcsán (a szerelő egyébként nagyon lelkiismeretesen igyekezett inkább javítani mint cserélni amit csak lehetett - de csodák, amint tudjuk, nincsenek). 

Jó vétel volt :)

69889

A következő nagy beruházás a már említett kuplung-szett és kettős-tömegű lendkerék cseréje volt, 180.000km-nél. A szerelő szerint az eredeti (gyári) alkatrészeket vette ki belőle, így még az is elképzelhető, hogy valós a km-futás. 

Korábbi merítések

A változatosság gyönyörködtet
Ezek az autók szinte mindenben különböznek, de egy dolog mégis közös bennük: a gazdáik elégedettek.
Az unalom legfelsőbb foka
Nem arról van szó, hogy nem lehet vele akár dinamikusan közlekedni, de azt a majdnem száz lovat tíz évig kerestem benne.


Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.