Lopott páncélossal hajtott az üzletbe a borra szomjazó részeg orosz

2018.01.11. 00:18
10 hozzászólás

Hülye hírek részeg oroszokról nagyon sokadik epizód. Ezúttal egy huszonéves murmanszki srác itta magát a világhírig egy cifra sztorival. Egész pontosan az észak-nyugat oroszországi Apatity településen történt, kicsivel az északi sarkkör fölött, hogy a történet főhőse szerdára virradóra egy katonai gyakorló iskola parkolójából kilopta ezt a lánctalpast. 

egbt

A történet érdemi része a lopás után indult. A srác először áthajtott egy erdőségen, megtaposott egy Daewoo-t, majd leparkolt egy élelmiszerbolt ablakában. Mire a rendőrök kiérkeztek, már a boros polcokat is megjárta és egy üveg Muszkattal a kezében igyekezett vissza a páncélosba. Az orosz patrióták körében nagyon kedvelt borról van szó, amit a megszállt Krímen termelnek, de nem valószínű, hogy ennek bármi köze van a motivációhoz. Egy orosz csatorna úgy tudja, az ittasság mellett az unalom volt, ami belevitte a srácot a kalandba, ami egy gyors Google-keresés után Apatity-ról nem is tűnik hülyeségnek.

Ha minden igaz, a boltbontó páncélozott szállító egy MT-LB volt, aminek még magyar nyelvű wikis lapja is van. Sőt, aszerint még hozzánk is jutott belőle.

Bár világhírű részeg extrémjármű-tolvajt nem tudunk felmutatni, azért egy középerős nevezőnk nekünk is volt az ügyben. Most volt négy éve, hogy egy kesztölci srác kölcsön Ikarusszal vitte haza magát a kocsmázásból.