Csak azért is olaszt vettem

2018.01.14. 09:56
49 hozzászólás

Az összes szomszéd, na meg a Lajos...

69975

Ez az autó maga a Lét elviselhetetlen könnyűsége. Most olvastam a Dharamsala Zeitung –ban, hogy a Dalai Láma négyszáz ilyet rendelt a szerzeteseinek. Mandala festegetés helyett fogják javítgatni őket, újra meg újra.

Nissan Sanyi 

40923

Hát, a történet egyszerű: megláttam, beleszerettem első látásra, vételnél pöcc-röffre indult hidegben, motorja szépen, halkan duruzsol, gázadásra mérgesen harapott. Na, innét már lesem tudtak volna beszélni róla...

A fekete virus...

69959

Két éve autóvásárlásra került a sor... mindenhonnan hallom, csak olaszt ne... Én tipikusan "csakazértis" ember vagyok. 1.9 TD Tipot vettem, imádtam, most jóapám hajtja. Tavaly nem is volt kérdés, hogy olasz lesz a következő is...

A nagyméretű megbízható futár autó

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az autót osztrákoknál vettem magánszemélytől, első tulajtól 180e km-el. Patent dízel motor azonnal és bármikor indult pöcc-röffre. Mivel osztráktól vettem, így sajnos jól meg is ette a só a kocsi alját, meg úgy minden részét. Lakatolással indult a történet és olajcserével.

Szürke szamár

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Autópályán 100km-t mentem naponta. Elvileg ez ideális egy dízelnek. De 100 ezer után kicsit kihívásnak tekintettem azt, hogy vajon a Delphi rendszer a kezem alatt meddig fog menni. Mindenki szidta.

Korábbi merítések

Nem enged másikat venni
Mindenki lenézi, kiröhögnek vele, lesajnálnak, az utakon pedig letolnak. Ötvenezerért vettem.
Fillérek szexuális molesztálásának legjobb eszköze
Ronda. Nem kicsit, nagyon. Mint a hatnapos lóharapás. Aki ezt az orrot tervezte rá, azt nem anya szülte. De nincs szervizköltség.