2018.02.17. 13:06
0 hozzászólás

Amikor kitaláltuk, hogy népszerű autós találkozónk, a Totalcar Parkoló Parádé programját ingyenes előadásokkal egészítjük ki, arra gondoltunk, hogy jó volna összegyűjteni azokat a valódi autószakértőket, akiktől mi és közönségünk is szívesen tanulna, akik jelentős teljesítményt nyújtottak a maguk területén, és szívesen avatnak be mindenkit néhány titokba, mely a munkájukat övezi. 

Az előadássorozat tavasztól őszig összesen öt alkalommal töltötte meg a budapesti Hungexpo fogadóépületét és pontosan így lesz ez 2018-ban is. Az előadások és a Totalcar Parkoló Parádék áprilistól padlógázon folytatódnak, de addig idézzük fel felvételről a 2017. október 15-én tartott szezonzáró előadást, melyben Wittinger Csaba autódizájner és Nagy Gergő az utasterek és az ergonómia szakértője segített megérteni, hogy miért számít rengeteget minden milliméter és hogyan gondolkodnak a nagy márkák, amikor megalkotják egy új modell alapjait. 

Nézzétek meg az előadást és segítsetek nekünk! Szeretnénk tudni, hogy kiket hallgatnátok szívesen az idei Mesterkurzusokon. A leveleket a Totalcar olvasóknak fenntartott e-mail címre várjuk. A levél tárgyába írjatok egyszerűen annyit, hogy Mesterkurzus téma és előadóTaláljuk ki közösen a Totalcar Mesterkurzus második évadának tanrendjét és tanuljunk tovább a legnagyobbaktól.

Ha még nem láttátok a Mesterkurzus-sorozat korábbi epizódjait, itt az alkalom a pótlásra:

1. Így vesz autót a Becsületesnepper - Kroneraff István előadása a használtautó-vásárlás kockázatairól, a legjobb vételekről, a tipikus átverésekről és a vevők naivitásáról.

2. Így teszed tönkre az autód - Novoth Tibor és Göbölyös Zsolt előadása az autóhasználat és karbantartás praktikáiról, a túlhúzott szervizintervallumok pokláról és arról, hogy tényleg kevésbé tartósak-e a mai autók, mint a régiek.

3. Mesterkurzus a veteránautózásról - Csikós Zsolt előadása megannyi történettel öreg autókról, kalandos felújításokról, beszerezhetetlen alkatrészek felkutatásáról és arról, hogy mit érdemes megmenteni.

4.Mesterkurzus a motortuningról Göbölyös Zsoltot felismerik a sarki élelmiszerüzletben, ami huszonhét Erőmérő-epizód után teljesen természetes. A Mesterkurzus sorozat első őszi előadásában arról beszélt, hogy mivel rontják el a legtöbben az autójukat, amikor nagyobb teljesítményre vágynak. Zsolt mérnökként és számos komoly tuningautó építőjeként is jól ismeri a buktatókat, így meg tudja mutatni a kiutat is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.