Egy összetört álom

2018.03.04. 11:41
42 hozzászólás

Meglepően jó vétel volt

39915

Tíz év és 261000 km után javítom az autóval kapcsolatos +- listát. Ami a lényeg: az eddig eltelt idő után továbbra is tartom a véleményemet: jó vétel volt.

A kanoroszlán

37598

hibának megmaradt a légkondi. Évi két feltöltés olcsóbb, mint a klímakompresszor csere. Sajnos a kuplung kevlározás ennyit bírt. Kénytelen vagyok beruházni egy új szettbe. Más hiba, hibaüzenet nem volt a fos franciánál.)

Egy összetört álom

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Amikor megszereztem a jogosítványomat, első célom volt egy Volkswagen GOLF 4, mert akkor ez volt a menő, de sajnos csak egy Xsara jutott akkoriban. Tavaly nyáron kezdődött minden, beleuntam a hibátlan Volkswagen Jettámba melyet két évig hajtottam és eladtam. 

Átlagos kisteher!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az autó olcsó volt, mivel a Hyundai kezdeti próbálkozásainak első példányai közül való. A sárvédő ívek, és igazából az egész konstrukció rohadásra erősen hajlamos. Viszont nagyon jól pakolható, és elég nagy súlyokat meg lehet vele mozgatni.

Nem gyors, de takarékos és mindig odaér!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az autót vidéken vettem. Én Pesten lakom, de nem sikerült normális T4-et találni, még drágán sem. Kicsit túlárazott autók. Másfél év után vidéken találtam egy Magyarországi és megfelelő állapotú kocsit, amit csak úgy tudtam megvenni, hogy azonnal le mentem érte, mielőtt a nepperek lenyúlják.

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.