Vennék még egyet, nyissák ki a gyárat

2018.03.11. 11:26
28 hozzászólás

Szürke szamár

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Első új autónk volt. Szerettük. Előző autók: (Wartburg, BMW 732M (E23), Golf-2 dízel) bár ezt az utolsót inkább letagadnám.

Tűzgolyó

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A vásárlás egyik feltétele tempomat beépítése volt, ami erejüket meghaladó feladat elé állította a márkakereskedőket: legtöbbjük alapban nem kívánt foglalkozni a dologgal mert “nincs a gyárilag rendelhető extrák listáján”, volt ahol próbáltak lebeszélni róla mert “káros lehet a gépkocsi villamosrendszerére” vagy mert “utólag beépített nem-gyári elemek esetében elvész a gyári garancia”. 

Telitalálat

69923

1996-ban vettem az első Citroënemet, egy CX kombi könnyített verziót (a rozsda 14 év alatt igen sokat könnyített a vas szerkezeten). Végzetes lépésnek bizonyult, azóta mindig volt egy hidrós Citroën a kertben, még ha közben kisebb kitérőket is tettem Adam Opel és a müncheni autómanufaktúra csábítására. 

Nissan Sanyi

40923

Hát,a történet egyszerű: Megláttam, beleszerettem első látásra, vételnél pöcc-röffre indult hidegben, motorja szépen, halkan duruzsol, gázadásra mérgesen harapott, na innét már le sem tudtak volna beszélni róla.

Vennék még egyet, nyissák ki a gyárat!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A vásárlásnál szerintem legyen mindenképpen gyanús, de legalábbis kezeld fenntartással, hogy ilyen autót főleg a 180 lóerőset nem azért vettek anno, mert jól mutat a kertitörpe mellett, szóval a 2008, 2009 gyártmány 110e alatti km-mel szerény véleményem szerint erősen kamuba hajlik.

Korábbi merítések

A családtámogatós milliókkal már érdemes megfontolni
Egy olyan kivételes pillanatban vásároltam, amikor az ára megegyezett egy hasonló felszereltségű C4 Spacetourerével.
Lehet szeretni egy Mitsubishi Space-t?
Kopogós műanyagok, egyszerű műszerek, műanyagburkolatú ajtók, vastag filctollal tervezett kapcsolók... Ilyen az élet a Mitsu krumplijával.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.