Fűtött garázsban is képes porrá rohadni

Heti merítés

2018.03.25. 11:42
43 hozzászólás

Sportos, gazdaságos kombi, alacsony fordulaton kevés nyomatékkal

48417

Műszaki 3 hét múlva lejár. Gáztartály kiszedve nyomáspróbára (25e lesz). Most majd kiderül megéri-e gázzal járnom. 2 hét kényszerű benzinüzem következik. Az első sokk a kútnál 41 literért több mint 16 000 Ft... Nem vagy én ehhez hozzászokva...

Svéd Ferrari

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Amik számomra fontosak voltak autóválasztáskor: 124 g/km CO2 alatti emisszió (adóügyi vonzata van Ausztriában), nem földszinti ülés (alapvetően mindig is utáltam a magas autókat. aztán amikor az ember a lámpánál azt veszi észre, hogy már nem lát ki a magas autók közül, rájön, hogy nincs már visszaút), el akartam távolodni a VW-termékektől, erős autó és mivel a Lexus-nál megszerettem a hibridezést (csend, amper, kütyüzés... nem, direkt nem írom, hogy környezetbarát, mert ezen lehet nagyon sokat vitatkozni), és egy gyerek van a családban, városban is gyakran mozognom kell az autóval így túl nagy sem lehetett. 

Ravatal II

A kép illusztráció
A kép illusztráció

2003 nyaráig nyúlik vissza a sztori kezdete. Ekkor történt ugyanis,hogy a feleségem (aki akkor még csak a csajom volt) vett egy vadi új kis 1.1-es 206-ost. Emlékszem a szalonban a prospektusokat olvasva,hogy a 206-os egy szabadidő autó.....Akkor még nem értettem,hogy ez mit jelent, de mind ez a 47-ezredik megtett km után már egyértelművé vált. Kérem ez alatt azt kellett érteni,hogy az ember minden szabadidejét a kocsi szerelésével tölti!

Fűtött garázsban képes porrá rohadni

70189

Ár alatt vettem Németországban, mivel már lehetett látni hogy elkezdte itt-ott csípni a rozsda, szóval tudtam mibe vágok bele. Szerencsére hossztartók, küszöbök teljesen épek voltak, csak két ajtón volt pörsenés, így megvettem. 

Olcsó Nagy Egyszerű

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A Logan/Sandero az egyik legolcsóbb új autó a piacon, és az MCV a legnagyobb az olcsók között. Ezen felül amig a garancia tart, a legolcsóbb üzemeltetésű új autó. És pont.

Korábbi merítések

Civic Type-R? Csak Honda-rajongóknak való
Bár ha akkora hondás vagy, inkább vegyél Accordot, az sokkal, de sokkal jobb autó.
Bármi mást, csak ezt ne...
Nem voltak irreális igényeink, elképzeléseink, aztán az első problémával egyből az autó átvételekor kellett szembesülnünk.