Fűtött garázsban is képes porrá rohadni

Heti merítés

2018.03.25. 11:42
43 hozzászólás

Sportos, gazdaságos kombi, alacsony fordulaton kevés nyomatékkal

48417

Műszaki 3 hét múlva lejár. Gáztartály kiszedve nyomáspróbára (25e lesz). Most majd kiderül megéri-e gázzal járnom. 2 hét kényszerű benzinüzem következik. Az első sokk a kútnál 41 literért több mint 16 000 Ft... Nem vagy én ehhez hozzászokva...

Svéd Ferrari

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Amik számomra fontosak voltak autóválasztáskor: 124 g/km CO2 alatti emisszió (adóügyi vonzata van Ausztriában), nem földszinti ülés (alapvetően mindig is utáltam a magas autókat. aztán amikor az ember a lámpánál azt veszi észre, hogy már nem lát ki a magas autók közül, rájön, hogy nincs már visszaút), el akartam távolodni a VW-termékektől, erős autó és mivel a Lexus-nál megszerettem a hibridezést (csend, amper, kütyüzés... nem, direkt nem írom, hogy környezetbarát, mert ezen lehet nagyon sokat vitatkozni), és egy gyerek van a családban, városban is gyakran mozognom kell az autóval így túl nagy sem lehetett. 

Ravatal II

A kép illusztráció
A kép illusztráció

2003 nyaráig nyúlik vissza a sztori kezdete. Ekkor történt ugyanis,hogy a feleségem (aki akkor még csak a csajom volt) vett egy vadi új kis 1.1-es 206-ost. Emlékszem a szalonban a prospektusokat olvasva,hogy a 206-os egy szabadidő autó.....Akkor még nem értettem,hogy ez mit jelent, de mind ez a 47-ezredik megtett km után már egyértelművé vált. Kérem ez alatt azt kellett érteni,hogy az ember minden szabadidejét a kocsi szerelésével tölti!

Fűtött garázsban képes porrá rohadni

70189

Ár alatt vettem Németországban, mivel már lehetett látni hogy elkezdte itt-ott csípni a rozsda, szóval tudtam mibe vágok bele. Szerencsére hossztartók, küszöbök teljesen épek voltak, csak két ajtón volt pörsenés, így megvettem. 

Olcsó Nagy Egyszerű

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A Logan/Sandero az egyik legolcsóbb új autó a piacon, és az MCV a legnagyobb az olcsók között. Ezen felül amig a garancia tart, a legolcsóbb üzemeltetésű új autó. És pont.

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.