Ilyen guruló nappalija itt senki másnak nincs

2018.04.22. 09:05
68 hozzászólás

Első gokartom!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Volt korábban Toyota Versonk és dülöngélt a kanyargó úton. Nem volt jó érzés! Ez meg sem rezdül. Az FRV harminckét centivel szélesebb, mint pl. a Verso és az nagyon sok! Úgy fekszik az úton, mint egy gokart!

Stréber, aki lemegy érted kutyába

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Anyukám beleszeretett a bárgyú béka pofájába és először sokallta az árát és egy alacsonyabb felszereltségűt rendelt, később visszamondta a rendelést és azonnal elhozta a szalonautót potom 5 millió forintért, ami azért tíz éve is egész szép summa volt egy városi autócskáért. 

Guruló nappali, csak a kandalló hiányzik belőle

70255

A kihívások nagyon váratlanul bukkannak fel. Például ha valami szerencsétlen herbálos betöri az ablakot, hogy kiszedje a másféldolláros aliexpressről rendelt kihangosítódat, akkor bizony az üveget Amerikából lehet csak megrendelni. 

Csajozós családi kombi

A kép illusztráció
A kép illusztráció

De hogy írjak rosszat is a kézifék bowden 2xi nyúlása elég idegesítő probléma volt. Valamint a TomTom navigáció sem volt jó választás, mert gyenge lefedetsége van és sokszor kellett újraindítani.

Családi igavonó

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Egy olyan dízel egyterűt kerestünk, ami elég modern ahhoz, hogy biztonságosan, alacsony fogyasztással el lehessen vele járni, de még ne kelljen félni a drága dízeles nyűgöktől.

Korábbi merítések

Elpusztíthatatlan terepjárók a Nivától a G Merciig
Ennek az autónak egy ellensége van, a gazdája - mondja a mercis. Bezzeg a Ladának semmi sem árthat?
Rohadó kis méregzsák
Egy folytatásos olasz teleregény, avagy hogyan jutott el szerzőnk a 80-tól (igazából 55-től) a 160 lóig.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.