Ilyen guruló nappalija itt senki másnak nincs

2018.04.22. 09:05
68 hozzászólás

Első gokartom!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Volt korábban Toyota Versonk és dülöngélt a kanyargó úton. Nem volt jó érzés! Ez meg sem rezdül. Az FRV harminckét centivel szélesebb, mint pl. a Verso és az nagyon sok! Úgy fekszik az úton, mint egy gokart!

Stréber, aki lemegy érted kutyába

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Anyukám beleszeretett a bárgyú béka pofájába és először sokallta az árát és egy alacsonyabb felszereltségűt rendelt, később visszamondta a rendelést és azonnal elhozta a szalonautót potom 5 millió forintért, ami azért tíz éve is egész szép summa volt egy városi autócskáért. 

Guruló nappali, csak a kandalló hiányzik belőle

70255

A kihívások nagyon váratlanul bukkannak fel. Például ha valami szerencsétlen herbálos betöri az ablakot, hogy kiszedje a másféldolláros aliexpressről rendelt kihangosítódat, akkor bizony az üveget Amerikából lehet csak megrendelni. 

Csajozós családi kombi

A kép illusztráció
A kép illusztráció

De hogy írjak rosszat is a kézifék bowden 2xi nyúlása elég idegesítő probléma volt. Valamint a TomTom navigáció sem volt jó választás, mert gyenge lefedetsége van és sokszor kellett újraindítani.

Családi igavonó

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Egy olyan dízel egyterűt kerestünk, ami elég modern ahhoz, hogy biztonságosan, alacsony fogyasztással el lehessen vele járni, de még ne kelljen félni a drága dízeles nyűgöktől.

Korábbi merítések

Bármi mást, csak ezt ne...
Nem voltak irreális igényeink, elképzeléseink, aztán az első problémával egyből az autó átvételekor kellett szembesülnünk.
Az igazi hibrid élményautó egy Chrysler?
Jégverten, néhol lakkhibás kasztnival, a két hátsó íven minimális pörsenéssel, lógó belső térrel vettem, aztán nagyon megszerettem.