Ez nem Merci, attól hogy csillagos

2018.05.13. 10:12
16 hozzászólás

Fekete méregzsák

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Előző autó elad, keret bővít, tádám: legyen akkor az RS. Természetesen Totalcar fellapoz. Elkomorul. Szidják az automatát mint a bokrot. Nocsak ez így nem lesz jó. Besétálok a szalonba, hogy leszervezzek egy tesztvezetést, lássuk milyen is az a duplakuplungos.

Életre szóló barátságnak tűnt, de mégsem lett az

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Kb. 12 000 km-ig csak a benzint töltöttem bele, de akkor megijesztett, mert a műszerfalon kigyulladt az alacsony olajszintet jelző lámpa. Az volt az első és utolsó alkalom, hogy két olajcsere között (30 000 km) olajat kellett tölteni bele. Később a szervizben megsúgták, hogy a gyárban spórolás céljából csak annyit tesznek bele, hogy ez a lámpa éppen ne világítson.

Koros Kormos

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A legnagyobb baj az autóknál az előző tulajok kókányolós/jó lesz az úgy/én erre már nem költök tipikus hozzáállása. Ami sajnos nagyon meglátszik.

A kategóriájának bajnoka

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Heteken át pásztáztam napi 3x a hirdetéseket. Kicsi választék van belőle, és ha feltesznek egy jót, jó áron, akkor azonnal indulni kell érte. Délután 14.00-kor tették fel a hirdetést, másnap délelőtt 9.00-kor már megvettem. 

Ez nem Merci, attól hogy csillagos

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A kilométeróra már akkor huncutkodott, amikor megvettem, mivel az ABS folyton felvillant, és teli tankkal is csak felet jelzett vissza... Ez csak óracsoport-cserével múlt el, viszont így +70 e km futást mutat az óra, így jártam vele, senki se fogja elhinni/érdekelni, hogy szar a Magnetti Marelli óracsoport a W168-ban. (legfrissebb: az óra/külső hőmérséklet kijelző néhány szegmense vagy világít vagy hiányos "hóember, vonal vonal" jelenik meg..)

Korábbi merítések

Feneketlen hordó
Végre minden tervezett módosítás és felújítás elkészült, így hát írom a következő listát. Remélem, csak hengerfejes.
Volvo vagy BMW helyett lett ez
Kértem egy próbakört egy hűvös márciusi reggel. Amint kifordultunk a szervizből, rögtön eldőlt, megveszem.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.