Ez nem Merci, attól hogy csillagos

2018.05.13. 10:12
16 hozzászólás

Fekete méregzsák

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Előző autó elad, keret bővít, tádám: legyen akkor az RS. Természetesen Totalcar fellapoz. Elkomorul. Szidják az automatát mint a bokrot. Nocsak ez így nem lesz jó. Besétálok a szalonba, hogy leszervezzek egy tesztvezetést, lássuk milyen is az a duplakuplungos.

Életre szóló barátságnak tűnt, de mégsem lett az

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Kb. 12 000 km-ig csak a benzint töltöttem bele, de akkor megijesztett, mert a műszerfalon kigyulladt az alacsony olajszintet jelző lámpa. Az volt az első és utolsó alkalom, hogy két olajcsere között (30 000 km) olajat kellett tölteni bele. Később a szervizben megsúgták, hogy a gyárban spórolás céljából csak annyit tesznek bele, hogy ez a lámpa éppen ne világítson.

Koros Kormos

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A legnagyobb baj az autóknál az előző tulajok kókányolós/jó lesz az úgy/én erre már nem költök tipikus hozzáállása. Ami sajnos nagyon meglátszik.

A kategóriájának bajnoka

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Heteken át pásztáztam napi 3x a hirdetéseket. Kicsi választék van belőle, és ha feltesznek egy jót, jó áron, akkor azonnal indulni kell érte. Délután 14.00-kor tették fel a hirdetést, másnap délelőtt 9.00-kor már megvettem. 

Ez nem Merci, attól hogy csillagos

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A kilométeróra már akkor huncutkodott, amikor megvettem, mivel az ABS folyton felvillant, és teli tankkal is csak felet jelzett vissza... Ez csak óracsoport-cserével múlt el, viszont így +70 e km futást mutat az óra, így jártam vele, senki se fogja elhinni/érdekelni, hogy szar a Magnetti Marelli óracsoport a W168-ban. (legfrissebb: az óra/külső hőmérséklet kijelző néhány szegmense vagy világít vagy hiányos "hóember, vonal vonal" jelenik meg..)

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.