A gyilkos indítógombtól az életmentő protektorig

2018.05.19. 08:21
0 hozzászólás

#TChét: belemertünk mindabba, ami hétfő óta a Totalcaron született. Ez itt lent hangsúlyozottan csak a heti termés sűrűje, egy mankó a hét legfontosabb, legolvasottabb cikkeihez annak, aki nem jár naponta felénk – ha hirtelen ennél is több friss tartalomra vágysz tőlünk, csak a keresőt tudjuk ajánlani.  

tc hét cover

Hétfő

  • Rajongom Elon Muskot és erről hétfő óta egy beszédes című cikket is fel tudok mutatni. Inkább véleménycikk, mint tisztességes portré, de talán annak is van benne elég infó, aki nem ért egyet velem.
  • Hosszas kihagyás után újra nepperűztünk: az első autót egymillióig slágertéma most a TDI kontra E46-kérdésre szűkült.
  • Felnyitható bukó, ennyiért? A Totalbike sisakszétszedős oktatóvideóval felütött sisaktesztje erre.   
  • Újra Magyarország útjait/utcáit fotózza a Google. Ha nagyon rajta akarsz lenni az új Street View-képeken, ez a neked való hírünk.

Kedd

  • Már a nagyszerviznél tart a Totalcar hetek óta menedzselt jótékonysági projektje, a Volvóból Volvóba.

Szerda

  • Göbölyös doki elmesélte, milyen az, ha egy mérnökember megkapja a piac egyik legmegbízhatóbb autóját, hogy másfél év alatt belehajtson százezer kilométert.
  • Szép csendben alakulóban van az autóipar új botránya. Az indítógombos autók veszélye évek óta téma, az NHTSA most készül lépni az ügyben, az USA-ban megpiszkálnák a dolgot.

Csütörtök

Péntek

  • Újra lesz Shelby sportkocsi. Na nem Cobra és nem is olyan, amihez a legendának sok köze volna a nevén túl, de azért ennek itt sokan örülnek majd.  

Van még?

A hétnek nincs vége, lesz még bőven friss tartalom mifelénk, a címlapon tessék majd keresni. Ha pedig ez a hét után bepótolnád az elmúltat is, ide kattintva megtalálod, miről maradtál le május 7-től 12-ig a Totalcaron.  

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.