Az ár/érték bajnok igásló

2018.05.27. 08:45
32 hozzászólás

Életem első autója - az ár/érték bajnok igásló

70330

Feltételek: 5-10 éves, olcsón fenntartható, diesel, kombi, alacsony futásteljesítménnyel (valahol 70 és 150 000 km között, amit a korára való tekintettel már felesleges márkaszervizbe vinni, persze tudom állapotot veszünk nem km-t, de na...). Már az elején halott ügynek tűnt az egész, hisz az egész egy oximoron... 

Öt ember és két cselló? Simán elfér benne...

70320

Nem viccelek, kb. fél óra volt az ottani okmányiroda, ahol "Gizike" préselt nekem egy exportrendszámot, meg elintéztük a formaságokat, ebben valószínűleg az is benne volt, hogy a kereskedés pár dolgot már előkészített

Első autóm: mini méregzsák, életem szerelme, és nem a magassarkú

A kép illusztráció (forrás: cars-data.com)
A kép illusztráció (forrás: cars-data.com)

Kezdjük az elején: szőke vagyok, nő, és egy olcsón, otthon is megszerelem darabot akartam venni. Sok másikat próbáltam ki előtte ( L200, Land Rover Freelander, Lada Niva, Ssangyong Musso, Cadillac Escalade), de ez tetszett meg a legjobban: nagynak és robosztusnak tűnik, de mégis kicsi, könnyen kezelhető.

CIS

70324

Hatalmas benne a hely, elfér minden mindenki, kényelmes is, ha pedig lehajtom a hátsó ülést, elfér benne egy mosógép, egy porszívó, egy nagy bojler meg egy tárcsás mosógép. 

Az első igazi

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A legfőbb szempont a biztonság és megbízhatóság volt, mellékesen meg szerintem nagyon jól nézett ki.

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.