Egy kis hazai a távolba szakadtaknak?

Európán kívüli olvasóink - már ti is tudtok rendelni a könyvből!

2018.06.30. 07:46
34 hozzászólás

El kell ismernem, akármennyire is próbálkoztam, nem lett teljesen zökkenőmentes  a könyvem bevezetése. A webáruház hibáján kívül álló okok miatt voltak időszak/webkereső kombinációk, amikor nem lehetett megrendelni, de ezt pár nap levélpingponggal sikerült megoldani, a vásárlók rohama is overflow-ba küldte a rendszert az első pár napon (várható volt, mert ezt a könyvet jó pár olvasó úgymond, megrendelte). Mostanra stabilizálódott a helyzet, s miután elfogyott az első adag, újranyomattam, megint merek szállítást ígérni, ezért ideje foglalkoznom azokkal, akik kimaradtak. Akik távolról szerettek volna ilyen könyvet, nagyon távolról. Pedig ha valakinek, hát nekik talán még jobban esik egy kis hazai íz, nosztalgiából, honvágycsökkentésre, avagy -növelésre.

Ez nagyjából az összes Európán kívül élő olvasót jelenti, mert a GLS hozzájuk nem szállít, márpedig a webáruház velük áll kapcsolatban. Ezt a probléma-Gordiuszt most megpróbálom a világ legegyszerűbb rozsdás ollójával átvágni: feltettem a könyvet az amerikai eBayre, mostantól Anchorage-tól Fokvárosig, Manilától Santiagóig mindenki rákattinthat a gombra, repül hozzá a könyv. Itt van a link, egyszerű az egész.

Mivel magánban adom fel a csomagokat, viszont van egy munkahelyem, családom, hobbim és ráadásul nyár van, ezért kéthetes ciklusokban adom fel a beérkezett megrendeléseket, ezért elnézést kérek, még mindig sokkal gyorsabb, mint a soha. Ami viszont egyszerűsíti a helyzetet: az árban benne van a postázási költség is, mert a világ távoli vidékeire nagyjából ugyanannyiba kerül a szállítás.

Hogy is írják a népek az internetes aukciók végén? 3... 2... 1... lehet kattintani!