Az első szerviz majdnem drágább volt, mint maga az autó

2018.07.15. 09:47
46 hozzászólás

"Japán dízel", ami Rover

70439

Az igény, ami alapján megvettem: napi 100-150 km-es utakra egy olcsó, gazdaságos, megbízható autó. Mivel elődje egy Skoda Favorit volt, gyakorlatilag nem volt magasan a léc, a helyzeten pedig fikarcnyit sem javított az a tény, hogy friss jogsis voltam. Nagyrészt Suzuki Swiftekkel szemeztem...

Ave Marea

70435

A 90-es évek kedvező időszakot hozott a FIAT konszern számára. Jó néhány szakmai siker, mint például a common-rail diesel motorok bevezetése, egymás után több Év autója díj elnyerése, és sláger modell - élén a Puntoval, mint Európa legkeresettebb kis kategóriájú autója - egy széles típuskínálatot eredményezett.

Az alfim!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Hogy került képbe a 147es? Egyik este a helyi étteremben vacsoráztam, majd találkoztam egy cimborámmal és meséltem neki, hogy mit szeretnék. Erre rávágta, hogy ő el akarja adni az alfáját mert vett egy BMW-t. (A sors néha tréfás!) 

Megbízható munkagép

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Nos, direkt nem olvastam el a többi ítéletet. Lehet hülyén is írom kicsit, elnézést. 2006-tól, újonnan vett autó.

Autóból családtag

70399

Egy VW Polo Classic autó, nem annyira büszke tulajdonosa voltam, amikor a váltás gondolata kezdett feléledni. Sokat evett, nagy volt, klíma nélkül, és szerintem randácska is. Szerettem volna, ha ügyes városi autóm van, olcsó üzemeltetéssel, kis fogyasztással, klímával, de mégis dinamikus motorral. Lehetőleg fiatalos megjelenéssel. 

Korábbi merítések

Elpusztíthatatlan terepjárók a Nivától a G Merciig
Ennek az autónak egy ellensége van, a gazdája - mondja a mercis. Bezzeg a Ladának semmi sem árthat?
Rohadó kis méregzsák
Egy folytatásos olasz teleregény, avagy hogyan jutott el szerzőnk a 80-tól (igazából 55-től) a 160 lóig.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.