Itt végleg elgurult a gyógyszer

2018.07.29. 14:13
39 hozzászólás

Fekete démon

57714

A végleg elgurult gyógyszer tipikus esete. Veszel egy negyvenéves, nem induló, kis szériában (kb. 3900 db) gyártott olasz(!) sportautót.

Olaszos német

46745

Az autómat egy 4.2 literes szívó motor hajtja, ami kb 420le-t tud. Néhányan erre egyből rámondják, hogy 420 ma már kevés.

A szabadon engedett ragadozó

34909

Az autó elektronikájára nem mondhatjuk, hogy elfogadható, hiszen a Fiat Cromából származik (régi olasz elektronika, gondolom nem kell senkinek bemutatni ...). Az elektromos ablak nagyon vicces tud lenni, amikor fél percen keresztül szenved, amíg teljesen eltűnik az ajtóban, egyszer megindul, egyszer majdnem megáll

Majom és banán

70467

Beleugrottam egy olyan vételbe, ami szerelem volt első pillantásra, aztán szervizkönyv híján a “makrancos hölgy” személyisége és múltja lassanként derül ki. De hát “akinek van pénze majomra, legyen banánra is” :D

Most miről álmodjak?

31897

A kocsi komolyabb műszaki hiba nélkül teljesített már 8 ezer kilométert. Apró hülyeségek előfordulnak, de egy szeretetteljes ajtóbecsapás a problémák nagyrészét megoldja. Szerintem lelke van és hálás. 

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.