Négy Porsche és egy Mercedes kabrió utáni kijózadonás

Heti merítés

2018.09.02. 13:47
18 hozzászólás

Majom és banán

70465

Ami infót lehetett, beszereztem az autó múltjáról, korábbi tulajdonosokkal is beszéltem, és bár több dologra felhívták a figyelmemet, volt ami mégis kimaradt a sztorikból. Elsőre megnyugtatónak tűnt, hogy mind a motor, mind az ötsebességes Tiptronic automata váltó számlákkal igazoltan fel lett újítva korábban.

Zűrhajó

70453

Négy Porsche és egy Mercedes kabrió utáni kijózadonás, földreszállás, józan kompromisszum és belátás, igény lejjebbadás címén került hozzám 2017 tavaszán úgy, mint 2 előző tulajos, vezetett szervizkönyves, megkímélt, sértetlen, újszerű (és szagú) autó.

Ezüst villám

36487

Életem első saját pénzből vásárolt autója. Belül nagyon tágas, ezt a családdal és a melóval is ki tudom használni.

Munkatárs

70457

Amikor ezek az autók fiatalok, szinte mindegyikkel külföldet járják és széttapossák, mikor már belföldi használatra kerül már szinte túl vannak az életciklusukon. Szóval ilyen korukra már minden elkopik rajtuk és folyamatosan szervizelni kell őket.

Utcai hangyász

70480

Azért kissé mosolyogni való, hogy 2008-ban még kazettás magnó és audio CD olvasására képes CD-táras rendszer van a kocsiban, de nem ezért szeretjük :)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.