Bármi mást, csak ezt ne...

2018.11.11. 09:59
49 hozzászólás

Bármi mást, csak ezt ne....

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Nulla kilométerrel vásároltuk az autót. Nem voltak irreális igényeink, elképzeléseink. A fontos volt a nagy csomagtér, illetve a nagyobb, kényelmes beltér. Kényelmi funkcióknak a tempomat, esőérzékelős ablaktörlő, ülésfűtés, tolatóradar. 

Örök kis ékszerdoboz

70660

Nekünk ez az első autónk. Közösen vásároltuk a Feleségemmel. Viszont teljes egészében Én döntöttem a kisautó mellett. Először is fél évig néztem az autókat, hogy milyen autó illene jobban hozzánk. Tehát egy Yaris mellett döntöttem, nagyon tetszett a kormánya és a belső műszerfal rendezése.

Olcsó, és jó

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az autót Németországban vásároltam és ott is járok vele napi szinten dolgozni. Mindennap 200 km megy bele, 95% autópálya, így ide nem a legideálisabb a jármű, de olcsó és eddig megbízhatóan tette a dolgát. Vásárláskor elég sok mindent kicseréltem így kb. 80 000 km-en keresztül nem volt nagy probléma.

3.0 TDI 235 LE

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Vásárláskor lecseréltem az automata váltó olajat + a szűrőt, mivel a gyári állítással szemben a váltóban lévő olaj nem örök életű, hanem időnként cserélni kell.

Totál megbízható mindenes

A kép illusztráció
A kép illusztráció

2010 végén vettük meg, egy neppertől, átnézettük egy márkaszervizben, ott mondták, hogy rendben van, de a váltójával van egy kis gond (konkrétan már nem emlékszem mi). Abban maradtam a kereskedővel, hogy marad az ár, de megcsinálják. Így is lett, nem is volt vele gond azóta sem, bár mint sok autó ez sem szereti az egyest, meg a hátramenetet.