Hiába a remek motor, ha a többi gagyi - Heti merítés

2019.02.03. 07:42
29 hozzászólás

Szerelmünk, az Alfánk múzeumba került

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Most is, közel a félmillió km után olyan, hogy nincs olyan autó, aminek ne tudna 100-on 50 előnyt adni, ha az is turbótlan, injektortalan, 1998 ccm-s, 23-éves és 430 000 km van a múltjában.

Kapcsolódó cikkünk

Kompromisszumokat igénylő autó

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A radaros tempomat sokszor összezavarodik, lassan reagál. Két konkrét hiba: már elkanyarodó autó után is fékez indokolatlanul, aztán leold 40-nél, holott teljesen indokolatlan a beavatkozás, illetve közeli üzemmódban néha annyira el tudja magát számítani, hogy aztán vészfék figyelmeztetést kell, hogy a helyzet kivédéséhez adjon!

Kapcsolódó cikkünk

Megbízható kamu Japán

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Hiába a remek motor, ha a többi gagyi. A kényelem egyenlő a 0-val, akár elől, akár hátul. A legrosszabb viszont az, hogy a váltó francia. Konkrétan egy Megane-váltó. 

Kapcsolódó cikkünk

A végtelen tér

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Egyrészt végtelenül elavult konstrukció, laprugó, 4 sebességes automata, alapjáraton úgy rázkódik és kerreg, mint egy traktor, rettenetesen elavult olcsó műanyag belső, igénytelen padlókárpit, stb. Ugyanakkor tud néhány dolgot, amit semmi más autó, és ettől szinte nem lehet leszokni róla.

Kapcsolódó cikkünk

Családi tank

70830

Benzines az alacsony szervizelés és a német dízeltiltások elkerülése végett. Tudom, magas benzinköltség, nem alkalmas ingázásra stb. De megy az autó, tudja a 130-at, és eddig elvitt mindenhova. Igazi pakolós dög, belefér 3 bőrönd, babakocsi, gyerek lomok, asszony lomok, meg tucatnyi apróság.

Kapcsolódó cikkünk

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.