BMW-nek látszó tárgy - Heti merítés

2019.03.03. 10:04
41 hozzászólás

ZS.O.F (zseniális olasz f.s)

70913

Az ítéletet egy kellemes szombat délután írom lenyugodva, reálisan gondolkodva, a címét is most találtam ki...

BMW-nek látszó tárgy

A kép illusztráció
A kép illusztráció

...BMW-életérzést meg inkább fogsz találni egy Hyundai-ban mint ebben.

Kapcsolódó cikkünk

Sárga villám

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Karosszériáját tekintve szerintem időtálló a formatervezés, Sprinter kilincsek vannak rajta, gyakorlatilag az első ajtótól az autó hátuljáig ugyanaz a két karosszéria, azzal a különbséggel hogy a VW-k nem rohadnak úgy mint a Mercik.

Mosolygós lufi

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Több mint 5 éve kaptuk szolgálati autóként, 1,6-os benzines változatban. Az egyik kolléga erősködött, hogy ő bizony már nem ül a „földre”, neki valami magasabb kell.

Kapcsolódó cikkünk

Pénznyelő-prestige

A kép illusztráció
A kép illusztráció

2002-ben, mindössze hat évesen döntöttem úgy, ha felnövök akkor szeretnék egy Audi A6 C5 Sedánt. 6 évesen láttam először, azonnal gyermekkori álom volt. Majd 14 évvel később, 2016-ban hosszú válogatás után megvásároltam egy fekete, bőrbelsős, tiptronicos, napfénytetős szedánt. Nem törődtem a 2.5 V6-ot lehurrogó internetes kommentelőkkel és nagyon szimpatikusnak tűnt laikusként egy 6 hengeres 180 lóerős, 370Nm-es V motor.

Kapcsolódó cikkünk

Korábbi merítések

Toyota, amit soha
Egy év alatt a vételár felét sikerült rálapátolni. Utána olvashattam volna, hogy ez a motor hajlamos a hengerfejességre, de erre a szerviztörténetre nem számítottam...
Das Auto, ahogy vártam
250 ezernél a kettőstömegű még a gyári, semmi jele a fáradásának. Ebben mondjuk az is segíthet, hogy az alapjáratát 800-ról feltettük 950-re.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.