Van egy kis koncunk a Raptor-útról. Megnyerhető

2019.05.11. 23:30
21 hozzászólás

A Ford az elmúlt hetekben a marokkói sivatagban győzködte a világ autós újságíróit, hogy az új Ranger Raptor egy sok mindenre jó dolog. Dűnét mászni például jól lehet vele, de ez most másodlagos. A lényeg: a sivatagi túráról hazamentettem pár raptoros apróságot, ami a tiéd lehet.

A koncok tartalmáról: egyrészt van a fent látható vászontáska. Középméret, hosszú pánttal, erős anyagból. Ezen felül van még egy alkalomra dizájnolt jegyzetfüzet és egy hozzáillő raptoros toll. És mivel ez egy hiéna, feladat is van, amiért cserébe elvihető ez a kis csomag.

A feladat pedig: csinálj sivatagban autóval elakadós diorámát. Használj, amit akarsz: matchboxot liszttel, zsemlemorzsával; megcsinálhatod a gyerek homokozójában a mauritániai dűnesort, beleteheted a kerti gazt tevefűnek... amit találsz otthon vagy a kertben jó lehet körítésnek, csak legyen benne egy tengelyig beásott kisautó. (néhány gyenge kapaszkodó itt). Határidő: május 15-e (szerda) 12:00. A képeket (azaz a linkjét a valahova feltöltött képnek) addig küldjétek be ide, a poszt kommentfalára. Győztes egy lesz, őt a szerkesztőség szubjektív zsűrije választja majd. Jó alkotást!

A hozzászólással elfogadod a Totalcar adatvédelmi szabályzatát.