Hahó, megint lesz egy tréningünk

2019.07.10. 11:55
5 hozzászólás

Messze még a tél, de ha addig karban tartanád a tapadásvesztésre edzett reflexeidet, van egy jó hírünk. Július 20-án tartunk három tréninget a Groupama Tanpályán, és van rá összesen kilencven helyünk. 

11110020

Ha voltál már velünk ilyen tréningen, sok újat nem mondanak a következő mondatok. Ha most készülsz az elsőre, itt van pár infó, hogy nagyjából képbe kerülj, mi vár rád, ha eljössz 20-án:

  • Tapadásvesztés. Három pályát szokott érinteni minden ilyen tréning, ez így lesz most is. Mindegyiket műgyanta fedi, amit folyamatosan locsolgatnak a tréning alatt, szóval sok tapadást ne remélj. Ez a csökkentett súrlódás ad értelmet az egésznek, ez visz bele olyan helyzetekbe, amiből az utakon szerencsére kevés akad.
  • Pályák. Rántották már ki az autód alól a hátsó tengelyt? Itt ki fogják, és ha olyan ügyes vagy, hogy ezután még egyenesbe tudod hozni az autót, kapsz pár vízfüggönyt az utadba, amiket ki kéne kerülni (rántópados pálya). Lesz szlalomgyakorlat is (ABS tesztpálya) és egy 140 méter hosszú, íves lejtőn azt is megtapasztalhatod, milyen amikor ennyire hosszan kell tapadás és nem tapadás határán egyensúlyozni (lejtő- és hegymeneti pálya). 
gte
  • Lebonyolítás. Két rövidebb és egy hosszabb kör lesz most is: előbbi kétórás, utóbbi négyórás lesz. Az egyik olcsóbb, a másik drágább. Az egyik hagyományosabb, a másik totalcarosabb. A rövidebben 30-30-30 perc jut minden pályára, a hosszabban 45 perced van pályánként, plusz itt van egy mélyebb elméleti oktatás is, amit részben a Totalcartól tart majd egyikünk.
  • Helyszín. A Hungaroring belterületén, a pályán belül működő Groupama Tanpálya.
  • Árak. A kétórás tréning ára 15 ezer forint, a négyórásé 35 ezer.

JELENTKEZNÉL? IDE KATTINTS