Garázsparti Csikósnál!

Könyvvásár – és a régi könyvből is lett újranyomás

2019.11.27. 11:34
20 hozzászólás

Kicsit olyan ez, mint amikor a stúdióegyüttes pénze elfogy, és úgy döntenek a tagok: koncertkörútra mennek, hogy bevételre tegyenek szert, de idegenül mozognak a sok tízezer wattnyi erősítés és a közönség harapófogójában. Ilyen a popszakma, ha csinálni akarja valaki, csinálja rendesen.

Nekem nem fogyott el a zsém, tehát nem ez a motivációm, de ettől még a színpadra kilépő stúdióegyütteshez hasonlóan nekem is borzasztó furcsa, hogy külön posztot írok a saját munkám promózásáról, tág is ez a cipő a lábamra, de ez most a logikus lépés. Ez a mostani ugyanis az az időszak, amikor karácsony előtt sok embernek még nincs ajándékötlete, s talán segítségnek is jól jön egy ilyen felhívás, hogy van egy könyv a piacon, aminek az autóbuzik általában örülnének. Én meg azt tudom a tavalyi emlékeim alapján, hogy ha máshogy nem, elfogy az a könyvadag lassabban, csordogálva is, de aztán egy csomóan januárban, februárban, júniusban találnak meg ilyenekkel, hogy: „észre se vettem, hogy lett egy könyved, pedig mindig olvasom a Totalcart, nincs még belőle akár csak egyetlen példányod?”

És persze, addigra már nincs, ezért kell szólni, amikor még van. Mellesleg a Feminának, ami a webáruházat üzemelteti, s nekem, aki a közvetlen, aukciós vásárlásokat intézi, a végtelenségig kinyúlik a postázás, ügyintézéses levelezés. Jobb az ilyet egy csomagban, mert akkor ezt csinálja az ember, teljes figyelemmel.

Így hát szeretném közzétenni, hogy a hétvégén, november 30-án, szombaton, délelőtt 10-től kis könyvvásár lesz nálam, a zuglói garázsban, ahol majd fizikailag meg lehet tapogatni a portékát, bele lehet íratni, kicsit tudunk pár szót váltani is, várakozás közben pedig lehet mászkálni a vasak közt, hogy mindenki jó benzinszagú legyen.

Sőt, van egy jó hírem még – egy csomóan keresték rajtam az előző könyvet is, az Életemet egy rozsdás roncsért címűt, amelynek második kiadásából még idén január közepén elfogytak az utolsó példányok. Hát azt most másodszor is újranyomtam, abból is lesz jó néhány köteggel - ezt követően tényleg nem nyomtatom már újra, mert durván eszkalálódnak a költségek a darabszámok csökkenésével. A kis széria miatt a nyomdai munka sajnos így is jóval drágább lett a tavalyinál, ezért nem tudom tartani a korábbi árat, így most a Rozsdás ugyanannyiba kerül, mint a Titanic – egységesen 4500 forint mindkettő.

Eközben persze, az idei könyv, a Feljegyzések a Titanicról még mindig hozzáférhető táv-formában a szokásos három forrásból:

- a webshop, mint elsődleges beszerzési hely itt kattintható,
- a Vaterán, általam személyesen küldve, korlátozottan, azoknak a magyarországi vevőknek, akik különös dedikálást, bubis borítékolást, kaviáros palacsintát, egyebeket kérnek, itt érhető el a könyv,
- az eBayen azoknak, akik nagyon távolról, az országhatáron túlról szemlélik az eseményeket, de mégis szeretnének hozzájutni némi papír alapú magyar autós betűhöz, itt van a vásárlási lehetőség.

A régi könyv, az Életemet egy rozsdás roncsért küldése nem működik a hivatalos, webshopos csatornán át (egy url-címem van, az az újhoz) – ahhoz a vaterás, hazai rendelős hozzáférés itt, az eBayen külföldre rendelős hozzáférés meg itt érhető el.

A garázsvásár pontos részletei a Facebookon olvashatók el, itt van ahhoz a link.

Aprósüti, szörp, kézfogás, benzinszag lesz, a többit ti hozzátok!