Drága családtag

Válogatás a Népítélet javából

2020.04.12. 15:41
20 hozzászólás

Túraautó amerikai módra

46393 (1)

Ilyen autót általában nem azért vesz az ember, hogy boltba járjon vele bevásárolni, vagy a gyermeket vigye, hordja iskolába. :) Egy ilyen autó leginkább hobby célokra praktikus, elsősorban nyáron, vagy szép időben való élményautózásra hétvégén.

Firebird a Totalcaron

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Pompás Pampa

69937

A család tagjainak magassága és a csomagolás kényelme, a cuccolások miatt kell a nagy tér. Lényeges szempont volt a választásnál a telekre vezető "út" utolsó másfél km-es szakasza, ami traktorok és az agyagos sárban csúszkáló kocsik által kivájt akármi. Szóval magas legyen az alja és megerősített is a futóművel együtt. Terepjáróra meg nincs pénz.

Digó limó

Hogy valami jót is mondjak: egészen véletlenül ülök múltkor Sarkadon Tyúkos kocsmájában. Vártam a Büdös Bunkót, intézett valami dolgait, én meg nem fogok vele mászkálni mindenféle hivatalba, beültem az említett műintézménybe. Beszélgetek a helyi erőkkel, mondom csak azért jöttem be, mert tök szép rajzok vannak a falakon, meg amúgy is várom a Büdös Bunkót. Erre odajön egy faszi:

- Te vagy, aki a digó limót írja?
- Ezt meg honnan tudja, báttya?
- Szoktam olvasni a Totalcaron, a Büdös Bunkóról gondoltam – iszol egy sört?
- Egynek neki se fogok, igyunk egy hubit is mellé.

Hihetetlen, hogy mik vannak, jól esett a lelkemnek. 

A másik ilyen történet: Utazok ezen a ruszki szaunán, amit 3-as metrónak csúfolnak. Tisztában voltam vele, hogy másnapos vagyok és még meg sem borotválkoztam, de ott amúgy is előfordulnak olyan fejek, hogy az már nem is fej, hanem fúj. Két srác nagyon néz. Gondoltam magamban, hogy nagyon remélem, hogy azért néztek, mert szarul nézek ki és nem azért mert buzik vagytok. Az előbbiről tudtam, az utóbbiról meg nem is akarnék tudni. Felállnak és közelednek. Kicsit szorosabban öleltem magamhoz a táskámat, próbáltam bevetni a Jedi erőt: - nem ide jöttök, nem akartok hozzám szólni… Hát nem lett belőlem Jedi, megszólal az egyik:

- Bocsi, hogy csak így, de véletlen nem te vagy az a csávó, akit a youtube-on láttunk a digó limóval?

Egyből átmentem walesi bárdba – szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik.

- De én vagyok, miért kérded?
- Csinálhatnánk veled egy fényképet, a haverok másképp nem hiszik el, hogy találkoztunk.
- Ne szívassatok már, nem vagyok én színész, vagy sportoló.
- De csak egyet…
- Ám legyen.

Itthon mikor elmeséltem, nem akarták elhinni. Kérdeztem is Magdi nénitől a könyvtárban, hogy ezentúl nincs valami akció a sörre? - De, kapsz hozzá poharat is.

Drága családtag

71617

Rettentően ambivalens érzés ez a kocsi, ami egyébként még mind a mai napig a tulajdonunkban van. Imádom, de ennyire problémás kocsiról nehéz csak jót mondani.

Insignia a Totalcaron

Gépsárkány

71587

Más volt a terv: Eleinte használtan merev tetős cabrio 4.35 i-t néztem, nem jött össze. Felszívtam magam és M4-et néztem. Szembesültem a ténnyel, hogy ez se jön most össze. Ekkora már olyannyira felszívtam magam, hogy oké most ez sem, de 2-3-5 év múlva akkor egy 20 M feletti Porsche. Feleségem látta, hogy én ezt teljesen komolyan gondolom elborult aggyal. Próbált határt szabni az őrületnek, hogy nem lenne jobb valami köztes megoldás? Én meg erre: Impala vagy semmi!!

Ezt írtuk egykor a Z4-ről

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.