A lyuk körül van némi vasoxid

Megy a Golf műszakira - OneMoreRound

2020.04.18. 15:36
9 hozzászólás

Aki nézi a One More Round műsorokat, már láthatta a Fater Golfját. Ezzel az autóval indult el a sorozatunk, amikor is kiderült, hogy valakinek jobban kellett az önindító.

Kerítettünk rá önindítót, de akkor még nem tudtunk vele menni, mert egy kerítés utunkat állta, pedig az a műsor címe, és célja, hogy ezekkel a rég nem indított járművekkel menjünk még egy kört. Illetve lehet még egy kört inni is. 

A következő alkalommal már sikerült menni vele, kibontottuk a kerítést és elégedett óvodásként vigyorogva tényleg csapattunk egy kört a vén Golf kormánya mögött.

Az autót láthatták jó néhányan a 2020-as első Parkoló Parádén, és megcsodálhatták a hosszú álomból felébredt autó selymesen járó motorját, illetve a négyzetméternyi hiányzó lyukakat, a padló helyén. 

Most elvittük műszakira, mert kíváncsiak voltunk, hogy huszonöt év állás után vajon mennyi maradt a fékek, lengéscsillapítók hatásfokából.  Az eredmény minket is meglepett, és hangosan vihogva vettük tudomásul a végeredményt.

One More Round a Totalcaron

One More Round - Tatra 148
A One More Round csapata nem retten meg semmitől, még egy rozsdás Tatratól sem.
OMR a Parkoló Parádén – Fater Golfja kint lesz velünk
Az év első Parkoló Parádéján is szeretnénk valami újat mutatni önöknek, drága nézőknek és olvasóknak

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.