Milyen az együttélés a kockaautókkal?

Válogatás a Népítélet javából

2020.04.19. 10:35
6 hozzászólás

Tepsi

2 tonnás tömegével, közel 6 méteres hosszúságával igazi cirkáló, a vezetési élménye elmondhatatlan. Hatalmas mérete és formája miatt kitűnik a hétköznapi, szürke autók sorából, tiszteletet parancsol. Szóba sem jöhetnek olyan kérdések, mint egy új autónál: anyagmínőség, kényelem, lábtér, extrák, stb.

Olvasd el Garcia történetét a de Ville-ről

Szeretnivaló MAN fellebbentett szoknyával

55993

Első látásra a 320 lóerő nem tűnik soknak, de tudva azt, hogy kb. 3-8 tonna terheléssel közlekedem, a magyar utakon bőven elég is. Minden kényelemmel el vagyok látva a kormánynál.

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

A kocka el van vetve

64100

Minden nap átnyálazom a használtató Audi rovatát, ott találtam rá erre a kincsre is. Képekről hihetetlen állapotnak örvendett, műbőr ülésekkel, gyári rádióval, és az ára is nagyon korrekt.

A Totalcar cikke az Audi 80-ról

Szeretett bálnám

58992

10-éves korom óta vágytam Bálnára, nem érdekeltek Ferrarik stb., filmekben láttam többnyire őket a 90-es években, mert ugye Szlovákiában sem volt több, mint 2db belőle 95-ig. Szóba jött még az Audi A8 (2001) és 7-es BMW (e38), de a W140 azért egy arasznyival ütősebb gépezet, számomra.

Csikós cikke a Bálnáról

A beteljesült álom, egy Legenda újjáéled

60020

A Landy és az én történetem egy picit régebbről kezdődik, még pedig 1986-ból. Akkoriban itthon nem nagyon lehetett ilyen autóval találkozni, én is Ausztriában egy kis faluban láttam egy 88-ast. Mondhatom első látásra szerelem volt.

Ide kattintva Göbi tollából olvashatsz egy Defender 110 Militaryról

Korábbi merítések a Totalcaron

Kicsi a bors, de fillérekből autózom!
A műanyagok nagyon gyatrák, az első tárcsafékek pedig nagyon kicsik, hamar fogynak. De mivel új, nincs rozsda, a fogyasztása meg remek.
Egy tökéletes autó egy tökéletlen világban
...így kötöttem ki egy biturbó dízel példánynál, és abszolút nem bántam meg.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.