Ennél jobb autóm még nem volt...

Válogatás a Népítélet javából

2020.04.26. 07:51
33 hozzászólás

Ennél jobb autóm még nem volt...

Mivel ez egy sokak által várt és kedvelt autó gondoltam, hogy a legelejétől leírom a tapasztalataimat, hogyha esetleg valaki tudni szeretné, hogy milyen is az új Duster a régihez képest és úgy egyáltalán a konkurens modellekhez képest, akkor segíteni tudjak a választásban.

Winkler így látta a Dustert!

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Kellemes utazós...

70009

Nos, mivel kombi, elég nagy... :) Végre nem kell legózni a csomagokkal... A csomagtér padló alatti rekeszek szuperek, minden kiegészítő elfér, és marad is bőven hely.

Használtautó tesztünk a kombi i30-ról

Fürge olajkályha

71267

Az átlagfogyasztás télen inkább a hat litert közelítette (sok pályázással), karakterében az autó nem változott, igaz, mindenképpen hangosabb és reszelősebb, mint újkorában volt, de a menetdinamika ugyanaz. A 10 ezres szervizek nem estek túl jól, a legutóbbiért 120 ezret kellett kicsengetni...

Cikkünk a dízel Civic-ről

Láthatatlanul suhanó Lizzy, hétköznapi gyötrésre

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Előre bocsátom, hogy nem ez az első Citroënem, így engem nem hatnak meg azok a másoktól jövő sirámok, amiket vele kapcsolatban sokan keltenek. Ezek a gyakran erősen felfújt dolgok, a márka sajátosságai, számítani kell rájuk.

Papp Tibi tapasztalatai az C-Elysée 1.6 VTI-ről

Barkas motorral szerelt stílusos ezüstnyíl

65927

Naponta 40 kilométert ingázom a munkahelyem és a lakóhelyem között, ezért olyan autót szerettem volna, ami megbízható, biztonságos, jó fogyasztású, no és a 190 cm magasságommal is elférek benne. A kisautók között kezdtem keresgetni.

Ilyennek láttuk a 200 lóerős Fiestát

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.