Heti merítés

Válogatás a Népítélet javából

2020.05.02. 07:50
13 hozzászólás

Guruló kastély

55471

Mindig vágytam egy öreg Shadowra. Kimondottan erre a típusra, az előd Cloud nekem még túl gömbölyű, az utódok meg túl szögletesek. És ha már Rolls, legyen jobbkormányos. Legyen brit.

Így látta a Totalcar a Silver Shadow-t

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Gyönyörű, de nem ide való

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Városban igazán kényelmes, már amennyire a magyar utak engedték, de nem ide való. 

Egy kis Aston-Martin Vantage a Totalcaron

Nem normális ahogy´ megy

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Itt vagyok lassan 40 éves, mikor legyen ilyen autóm, ha nem most? 60 éves öregemberekhez már nem nagyon illik, valamint szerintem túl fiatalokhoz sem.

Fluxuskondenzátor nélkül

45023

Ez az autó már akkor is ment, amikor a mostani autóknak még a terve sem volt meg, és akkor is menni fog, amikor a mostani autókból már a sokadik újat nyomják. Lehet autót hosszú távra is tervezni. Persze nem éri meg, de az már más téma.

A Guldenburgok öröksége......-meg az enyém

71403

Fiatal srácként élénken él bennem a film (a címben), annak is főleg az első néhány epizódja melyben feltűnik egy lakk fekete, sofőrös, elegáns 500-as. Azt én jó mélyre ástam a hipotalamuszomba, hogy hátha egyszer felnövök egyhez kellőképpen. Hosszú és rögös út vezetett odáig de a kitartás nem volt hiába való, ma már a negyediket birtokolom...

S osztályok egymás közt

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.