Tessék egy marék (többnyire) boldog szociautós

Válogatás a Népítélet javából

2020.05.17. 13:11
3 hozzászólás

Nem vagyok normális...

49345

Kicsit rendhagyó lesz ez az ítélet, mert nem egy autóról fogok írni, és nem is csak egy változatról. Előrebocsátom, hogy nem vagyok normális (ezt több ismerősöm is alátámaszthatja).

Ha már extrém Skodák itt egy a közelmúltból.

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Edina, a lengyel kislány

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Ilyen autót értelmes ember nem vesz. Még ha ez 2009-ben is volt. :) A másik autóm, egy régi Fiat 500-as azokban a napokban lett szétszedve, hogy elkerüljön lakatoshoz és fényezőhöz. Mivel nem volt mellette másik autóm, anyukám autóját meg nem akartam már tarhálni, ezért kitaláltam, hogy veszek valamit fillérekért.

Göbi és a rallye Polski

Metálkék Villám

59544

Még mielőtt bármit is írnék leszögezném, hogy ebben a szovjet járműben NEM tank indító motor van. Nem tudom ki találta ki ezt a legendát, de elég jól elterjedt. Sőt volt akitől már azt is hallottuk, hogy tudtuk-e, hogy ebben egy angol bombázó bombavető motorjának szovjet másolata van :D

Winkler találkozása a benzinkályhával

"versenyautó"... :o)

42054

A mindennapi munka mellett hétvégenként szlalomversenyeken "használtam" az autót.

Erre a versenyzési formára ennél jobb típus talán nem is létezik, ezt bizonyítja is a több doboznyi serleg és érem, amit két év alatt sikerült összegyűjteni vele. :o)

Koncz Jani és az ő Trampjának története

Ultramaratonista antidepresszáns

45029

Százassal kezdtem. Imádtam. Akkor még az érettségi, csajok, bulik bűvkörében nem szervizeltem rendesen. Műszaki lejártával szerveit adta az újaknak, és csendesen elment. De poraiból felszerelkezve jött az ezres!

A Skoda 1000MB története Csikós tollából

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.