Ez már nem "AZ" a Swift!

Válogatás a Népítélet javából

2020.05.31. 15:20
7 hozzászólás

Űrhajó A-ból B-be

66477

Vásárlás után pár héttel viszont jött egy váratlan szívás: égve hagytuk benne a belső világítást. A kis akksi a pár hónapos állástól 4 évesen már nem bírta, lemerült, így nem tudtam az autót beindítani. A szorult helyzetből az éppen Bécs környékén járó kereskedő mentett ki, egyszerűen bebikáztuk. Innét üdvözlöm a Toyota mérnökeit, az öregebb és olcsóbb Citroen C3-ban minden lámpa lekapcsol egy idő után magától, ezt a Prius miért nem tudja?!

Plug-in Prius házilag

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Egy őszinte autó - hozza amit ígér

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Van az autónak presztízse, de ez nekem speciel nem volt fontos, inkább szerettem volna beleolvadni a forgalomba, ezért agyagbarna (Argus brown) színben kértem. Biztos ami biztos alapon szinte minden hasznos technikai extrát kipipáltam a listán mikor rendeltem, az exkluzív varrott bőr és szőnyeg illetve a nagyobb kerékméret kimaradt, mert nem láttam értelmét. 

Göbölyös Zsolt ilyennek látta a Q7 plug-in változatát

Szerelem!

71085

Na és milyen benne ülni, vezetni!? Rólam tudni kell, hogy gerincsérvem van és 188cm magas vagyok és egy évben 80 ezer km-t vezetek. Ennek megfelelően olyan autó kellett ami megbízható, nagy hely van benne és kényelmes az ülése és ne szedán legyen, amibe a le kell ülni a földre. Az ülések első osztályúak, nagyon kényelmesek, hosszú távon rendesen kipihenem magam, fáradtságnak nyoma sincs, talán úgy tudnám leírni, hogy olyan mint egy baromi kényelmes fotel.

Mi így láttuk a RX450h-t

Ez már nem "AZ" a Swift!

70429

SHVS: erről írnék pár szót külön, mert sokan nem ismerik. Viszonylag egyszerű "Smart" hibrid rendszer, csekély plusz súllyal. .... Gyakorlati haszna nem számottevő a rendszernek, városban lehet vele 3-4 deci üzemanyagot spórolni, ha az ember ráhangolódik a hosszú motorfékezésekre.

Winkler és a mild-hybrid

Elvisz A ból B be majdnem ingyen

54993

Idővel megszoktam, és megszerettem. A futóműve nem egy sportautóé, de a kanyarokban irányítható, kormányzása jó. Furcsa hogy mindig kicsit korrigálni kell hogy egyenesen menjen, de szerintem én vagyok a béna, senki más nem panaszkodott ilyenre.

Kicsit több, mint 10 éve mutatták be

Korábbi merítés a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.