Ez már nem "AZ" a Swift!

Válogatás a Népítélet javából

2020.05.31. 15:20
7 hozzászólás

Űrhajó A-ból B-be

66477

Vásárlás után pár héttel viszont jött egy váratlan szívás: égve hagytuk benne a belső világítást. A kis akksi a pár hónapos állástól 4 évesen már nem bírta, lemerült, így nem tudtam az autót beindítani. A szorult helyzetből az éppen Bécs környékén járó kereskedő mentett ki, egyszerűen bebikáztuk. Innét üdvözlöm a Toyota mérnökeit, az öregebb és olcsóbb Citroen C3-ban minden lámpa lekapcsol egy idő után magától, ezt a Prius miért nem tudja?!

Plug-in Prius házilag

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Egy őszinte autó - hozza amit ígér

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Van az autónak presztízse, de ez nekem speciel nem volt fontos, inkább szerettem volna beleolvadni a forgalomba, ezért agyagbarna (Argus brown) színben kértem. Biztos ami biztos alapon szinte minden hasznos technikai extrát kipipáltam a listán mikor rendeltem, az exkluzív varrott bőr és szőnyeg illetve a nagyobb kerékméret kimaradt, mert nem láttam értelmét. 

Göbölyös Zsolt ilyennek látta a Q7 plug-in változatát

Szerelem!

71085

Na és milyen benne ülni, vezetni!? Rólam tudni kell, hogy gerincsérvem van és 188cm magas vagyok és egy évben 80 ezer km-t vezetek. Ennek megfelelően olyan autó kellett ami megbízható, nagy hely van benne és kényelmes az ülése és ne szedán legyen, amibe a le kell ülni a földre. Az ülések első osztályúak, nagyon kényelmesek, hosszú távon rendesen kipihenem magam, fáradtságnak nyoma sincs, talán úgy tudnám leírni, hogy olyan mint egy baromi kényelmes fotel.

Mi így láttuk a RX450h-t

Ez már nem "AZ" a Swift!

70429

SHVS: erről írnék pár szót külön, mert sokan nem ismerik. Viszonylag egyszerű "Smart" hibrid rendszer, csekély plusz súllyal. .... Gyakorlati haszna nem számottevő a rendszernek, városban lehet vele 3-4 deci üzemanyagot spórolni, ha az ember ráhangolódik a hosszú motorfékezésekre.

Winkler és a mild-hybrid

Elvisz A ból B be majdnem ingyen

54993

Idővel megszoktam, és megszerettem. A futóműve nem egy sportautóé, de a kanyarokban irányítható, kormányzása jó. Furcsa hogy mindig kicsit korrigálni kell hogy egyenesen menjen, de szerintem én vagyok a béna, senki más nem panaszkodott ilyenre.

Kicsit több, mint 10 éve mutatták be

Korábbi merítés a Totalcaron

Heti merítés
Volvo S80 V8, Peugeot 206, Giulietta, Megane és egy Dacia Spring is található az eheti válogatásunkban.
Kívül kicsi, belül nagy
Városi Suzukik, egy keveset futott Mercedes és egy Skoda Octavia RS az eheti válogatásunkban.